Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: severed heads Songtekst: big car

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: severed heads - big car ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van big car? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van severed heads! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van severed heads en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals big car .

Origineel

"All the way to the bottom, Maggie! You made it! AAAAAGGGGGHHHH!!!" Here are words I may not read (Big Car can be seen) Shine headlights on me Here are paths I may not tread (Big Car can be seen) Shine headlights on me If you ever thought to calm down Come down and see me / It's now I need you and never an unkind word need be said about your life overhead Here are calls I may not hear (Big Car can be seen) Shine headlights on me Here are sights I may not see (Big Car can be seen) Shine headlights on me "Look out, buster, you're about to be run over by some guru."

 

Vertaling

"Helemaal tot op de bodem, Maggie! Je hebt het gehaald! AAAAAGGGGGHHHH!!!" Hier zijn woorden die ik niet mag lezen (Grote auto is te zien) Schijn met je koplampen op mij Hier zijn paden die ik niet mag betreden (De grote auto is te zien) Schijn met je koplampen op mij Als je ooit dacht te kalmeren Kom naar beneden en zie me / Het is nu dat ik je nodig heb en nooit een onaardig woord hoeft te worden gezegd over je leven aan de overkant Hier zijn oproepen die ik misschien niet hoor (grote auto is te zien) Shine headlights on me Hier zijn bezienswaardigheden die ik misschien niet zie (De grote auto is te zien) Shine headlights on me "Kijk uit, makker, je staat op het punt om overreden te worden door een goeroe."