Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sex pistols Songtekst: problems

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sex pistols - problems ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van problems? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sex pistols! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sex pistols en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals problems .

Origineel

[Verse 1: Johnny Rotten] Too many problems, oh, why am I here? I need to be me 'cause you're all too clear And I can see there's something wrong with you But what do you expect me to do? At least I gotta know what I wanna be Don't come to me if you need pity Are you lonely? You got no one You got your body in suspension [Pre-Chorus: Johnny Rotten] That's a problem Problem Problem [Chorus: Johnny Rotten] The problem is you [Verse 2: Johnny Rotten] Eat your heart out on a plastic tray You don't do what you want then you'll fade away You won't find me working 9 to 5 It's too much fun being alive I'm using my feet for my human machine You won't find me living for the screen Are you lonely? All needs catered You got your brains dehydrated [Pre-Chorus: Johnny Rotten] Problem Problem Problem [Chorus: Johnny Rotten] The problem is you What you gonna do? Problem Problem [Instrumental Solo] [Pre-Chorus: Johnny Rotten] Problem Problem Problem [Chorus: Johnny Rotten] The problem is you What you gonna do with your problem? The problem is you Problem [Verse 3: Johnny Rotten] I ain't equipment, I ain't automatic You won't find me just staying static Don't you give me any order For people like me there is no order Bet you thought you had it all worked out Bet you thought you knew what I was about Bet you thought you'd solved all your problems But you are the problem [Pre-Chorus: Johnny Rotten] Problem Problem Problem [Chorus: Johnny Rotten] The problem is you What you gonna do with your problem? I'll leave it to you Problem, the problem is you You got a problem What you gonna do? [Verse 4: Johnny Rotten] They know a doctor gonna take you away They'll take you away and they'll throw away the key They don't want you and they don't want me You got a problem, the problem is you Problem, what you gonna do? Problem, I'll leave it back, I have a Problem, oh, you got a problem Problem, problem [Outro: Johnny Rotten] Problem, problem Problem, problem Problem, problem Problem, problem Problem, problem Problem, problem Problem, problem Problem

 

Vertaling

[Verse 1: Johnny Rotten] Too many problems, oh, why am I here? I need to be me 'cause you're all too clear And I can see there's something wrong with you But what do you expect me to do? Ik moet op z'n minst weten wat ik wil zijn. Kom niet naar mij als je medelijden nodig hebt Ben je eenzaam? Je hebt niemand. You got your body in suspension [Pre-Chorus: Johnny Rotten] That's a problem Probleem Probleem [Refrein: Johnny Rotten] Het probleem ben jij [Verse 2: Johnny Rotten] Eat your heart out on a plastic tray Als je niet doet wat je wilt dan zul je vervagen Je zult me niet vinden werkend van 9 tot 5 Het is te leuk om te leven Ik gebruik mijn voeten voor mijn menselijke machine Je zult me niet vinden levend voor het scherm Ben je eenzaam? In alle behoeften voorzien You got your brains dehydrated [Pre-Chorus: Johnny Rotten] Probleem Probleem Probleem [Refrein: Johnny Rotten] het probleem ben jij Wat ga je doen? Probleem Probleem [Instrumental Solo] [Pre-Chorus: Johnny Rotten] Problem Problem Problem [Refrein: Johnny Rotten] Het probleem ben jij Wat ga je doen met je probleem ? Het probleem ben jij Problem [Verse 3: Johnny Rotten] I ain't equipment, I ain't automatic You won't find me just staying static Don't you give me any order Voor mensen zoals ik is er geen orde Ik wed dat je dacht dat je het allemaal uitgewerkt had Ik wed dat je dacht dat je wist wat ik was Ik wed dat je dacht dat je al je problemen had opgelost Maar jij bent het probleem [Pre-Chorus: Johnny Rotten] Problem Problem Problem [Refrein: Johnny Rotten] Het probleem ben jij Wat ga je met je probleem doen ? Ik laat het aan jou over Probleem, het probleem ben jij You got a problem Wat ga je doen ? [Verse 4: Johnny Rotten] They know a doctor gonna take you away Ze nemen je mee en ze gooien de sleutel weg Ze willen jou niet en ze willen mij niet You got a problem, the problem is you Probleem, wat ga je doen? Probleem, ik laat het terug, ik heb een Probleem, oh, je hebt een probleem Probleem, probleem [Outro: Johnny Rotten] Probleem, probleem Probleem, probleem Probleem, probleem Probleem, probleem Probleem, probleem Probleem, probleem Probleem, probleem Problem