Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: shade sheist Songtekst: wake up

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: shade sheist - wake up ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van wake up? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van shade sheist! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van shade sheist en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals wake up .

Origineel

Yeah bitch Where go the blaze at? That's right, yeah Ride with me, yeah Walk a block with me On the heist with me Represent with me Yo, ride with me Walk a block with me On the heist, with my heist with me Represent, yo When I wake up in the morning, when I get up out of my bed At all times I remain a hustler, at all times I be chasing my bread Since this one's for my people, I'ma make sure you heard what I said Daddy say speak loud and clearly, daddy say aim for the head I think we all to cool to lose it, I say we all stay leveled instead I say still we tame the hookers, I know we still eluding them feds We make this one for the Negroes, and for the Caucasians who care They say they treat us like we equal I say they treat us like we just don't care [Chorus] When I wake up in the morning When I get up out my bed I will always be a hustler I will always chase my bread Since this one's for my people I'ma make sure you hear what I said I'm gon' speak so loud and clearly I'm gon' aim straight for yo head Yo, I wake up late but still got currency Dreams, snooze button no I'm trying to sleep I got bill and the ends ain't trying to meet So I'm pressed for cash and I'm out of my league Ya' see, times ain't the greatest and I ain't Ali So my hours are nine to five and my job's the street I'm in a low position trying to hope these mission Crenshaw when exposition feeling holiday wishin' And the block West stat and the spot we sure have Rallies on Manchester, Inglewood on Saturdays turn to night Shade always been the type to show love to those whom always doin' right [Chorus] Yo, it don't matter where you from Not knowing not where you been Can't go to sleep a child expect to wake a man Yo, life is a lesson niggas who don't study End up failing test and blame it on me But see Sheist only gets what he claiming to be A real quiet motherfucker with his heart in the streets Hot in these beats, flow sell a lot in a week So even Billboard couldn't drop my highest of peaks I'm with the breaks so you knowin' what they saying to me I'm impressed how many people end up hating on me Like a disease Shade hittin' wit' a new vaccine I leave 'em comatose falling asleep [Chorus] Real talk Real thangs Real people Wake up

 

Vertaling

Yeah bitch Waar gaat de brand naartoe? Dat klopt, ja Rij met me mee, ja Loop een blok met me On the heist with me Vertegenwoordig met mij Yo, rij met mij Loop een blok met me Op de heist, met mijn heist met mij Vertegenwoordig, yo When I wake up in the morning, when I get up out of my bed At all times I remain a hustler, at all times I be chasing my bread Omdat deze voor mijn mensen is, zal ik ervoor zorgen dat je hoort wat ik zeg Papa zegt spreek luid en duidelijk, papa zegt richt op het hoofd Ik denk dat we allemaal te koel zijn om het te verliezen, Ik zeg dat we allemaal rechtop blijven Ik zeg dat we nog steeds de hoeren temmen, ik weet dat we de feds nog steeds ontlopen We maken deze voor de negers, en voor de blanken die erom geven Ze zeggen dat ze ons behandelen alsof we gelijk zijn I say they treat us like we just don't care [Chorus] When I wake up in the morning When I get up out my bed I will always be a hustler I will always chase my bread Omdat deze voor mijn mensen is I'm gonna make sure you hear what I said I'm gonna' speak so loud and clearly Ik ga recht op je hoofd mikken Yo, ik word laat wakker maar heb nog steeds geld Dreams, snooze button no I'm trying to sleep I got bill and the ends ain't trying to meet So I'm pressed for cash and I'm out of my league Ya' see, times ain't the greatest and I ain't Ali Dus mijn uren zijn van negen tot vijf en mijn werk is op straat I'm in a low position trying to hope these mission Crenshaw wanneer de expositie vakantieverlangens voelt And the block West stat and the spot we sure have Rallies op Manchester, Inglewood op zaterdag veranderen in nacht Shade is altijd het type geweest om liefde te tonen aan hen die altijd goed doen [Chorus] Yo, it don't matter where you from Niet wetend waar je geweest bent Can't go to sleep a child expect to wake a man Yo, life is a lesson niggas who don't study en zakken voor een test en geven mij de schuld. Maar zie Sheist krijgt alleen wat hij beweert te zijn Een echte stille klootzak met zijn hart in de straten Heet in deze beats, flow verkopen veel in een week Dus zelfs Billboard kon mijn hoogste pieken niet laten vallen Ik ben bij de pauzes dus je weet wat ze tegen me zeggen Ik ben onder de indruk hoeveel mensen uiteindelijk een hekel aan me hebben Like a disease Shade hittin' with' a new vaccine I leave 'em comatose falling asleep [Chorus] Real talk Real thangs Echte mensen Wakker worden