Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Shaggy Songtekst: I Need Your Love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Shaggy - I Need Your Love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van I Need Your Love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Shaggy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter S van Shaggy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals I Need Your Love .

Origineel

I need your love, I need your love, I need your lo-lo-lo-lo-lo-love I need your love, I need your love, I need your... I need your love, I need your love, I need your lo-lo-lo-lo-lo-love Let me love you o-o-o... [Verse:] If I love ya love me right back The kind of love that keep you comin' back If I love ya love me right back Don't ever leave me, girl, don't do me that So please stay, don't walk away Gimme another chance, mi love you the right way My true feelings pushing on Woman, you luv me, can't do without [Verse 2:] Who am I without you by my side? Every little piece of my heart broken in the dark Wishin' I could hold you now When you were here for me I was not there for you I was too blind Couldn't see what you did for me Now I don't know what to do [Bridge:] Ladi ladi ram tam, ladi ladi ram tam I'll be right here for you Ladi ladi ram tam, ladi ladi ram tam I'll be calling out for you, can you hear me? (Toca toca latino!) [Chorus:] I need your love, I need your love, I need your lo-lo-lo-lo-lo-love I need your love, I need your love, I need your... I need your love, I need your love, I need your lo-lo-lo-lo-lo-love Let me love you o-o-o... Let me love you o-o-o... [Verse 3:] And every time that you think to leave I'll be don't don't don't don't go And every time that you think of me I'll want your big bright smile, just go There's no-one else but you, girl And when mi look at mi future, see you, girl My true feelings pushing on Woman, you luv me, can't do without [Chorus:] I need your love, I need your love, I need your lo-lo-lo-lo-lo-love I need your love, I need your love, I need your... I need your love, I need your love, I need your lo-lo-lo-lo-lo-love Let me love you o-o-o...

 

Vertaling

Ik heb je liefde, ik heb je liefde, Ik heb uw lo-lo-lo-lo-lo-love Ik heb je liefde, ik heb je liefde, Ik heb je ... nodig... Ik heb je liefde, ik heb je liefde, Ik heb uw lo-lo-lo-lo-lo-love Let Me Love You ooo ... [Verse:] Als ik hou van je hou me terug Het soort liefde dat je comin houden 'terug Als ik hou van je hou me terug Begrijp me ooit verlaat, meisje, begrijp me niet doen Dus blijf, loop niet weg Gimme nog een kans, mi hou je op de juiste manier Mijn ware gevoelens te duwen Vrouw, je me luv, kan niet zonder [Verse 2:] Wie ben ik zonder jou aan mijn zijde? Elk klein stukje van mijn hart gebroken in het donker Wens 'Ik kon nu houd je Toen je hier voor mij Ik was er niet voor jou Ik was te blind Kon niet zien wat je voor me gedaan Nu weet ik niet wat te doen [Bridge:] Ladi Ladi ram tam, Ladi Ladi ram tam Ik kom hier voor u Ladi Ladi ram tam, Ladi Ladi ram tam Ik zal roepen voor u, kun je me horen? (Toca Toca latino!) [Chorus:] Ik heb je liefde, ik heb je liefde, Ik heb uw lo-lo-lo-lo-lo-love Ik heb je liefde, ik heb je liefde, Ik heb je ... nodig... Ik heb je liefde, ik heb je liefde, Ik heb uw lo-lo-lo-lo-lo-love Let Me Love You ooo ... Let Me Love You ooo ... [Verse 3:] En elke keer dat je denkt te vertrekken Ik zal niet niet niet niet gaan En elke keer dat je van me Ik zal je grote lichte glimlach wilt, ga je gewoon Er is niemand anders, maar je, meisje En toen mi kijken mi toekomst, zie je, meisje Mijn ware gevoelens te duwen Vrouw, je me luv, kan niet zonder [Chorus:] Ik heb je liefde, ik heb je liefde, Ik heb uw lo-lo-lo-lo-lo-love Ik heb je liefde, ik heb je liefde, Ik heb je ... nodig... Ik heb je liefde, ik heb je liefde, Ik heb uw lo-lo-lo-lo-lo-love Let Me Love You ooo ...