Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: shakira Songtekst: perro fiel (part. nicky jam)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: shakira - perro fiel (part. nicky jam) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van perro fiel (part. nicky jam)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van shakira! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van shakira en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals perro fiel (part. nicky jam) .

Origineel

Aquí estás. Ya no puedes detenerte. ¿Dónde vas?. Si estoy loco por tenerte. Cómo lo iba a saber. Que te vería otra vez. Tú me confundes, no sé qué hacer. Yo lo que quiero es pasarla bien. Yo tengo miedo de que me guste. Y que vaya a enloquecer. Si eso pasa yo seguiré. Contigo aquí como un perro fiel. Yo tengo miedo de que me guste. Y que vaya a enloquecer. Te hablo en serio mai, no estoy jugando. Tanto tiempo pasa y nada. Estas ganas no me aguanto. Y aunque tú me esquives, yo te sigo deseando. Dicen que tú eres peligrosa. No le hago caso a esas cosas. Dime qué está pasando. Me tienes como un loco, soy un loco enamorado, eh. Quiero saber cuánto me vas a insistir. Y hasta dónde llegarías por mí. Siento mucho la espera. Pero valdrá la pena cuando te esté besando. De la manera que te mueves así. Yo te lo juro me voy a derretir. Tú sabes que soy buena. Por más que yo te esquive me sigues deseando. Tú me confundes, no sé qué hacer. Yo lo que quiero es pasarla bien. Yo tengo miedo de que me guste. Y que vaya a enloquecer. Si eso pasa yo seguiré. Contigo aquí como un perro fiel. Yo tengo miedo de que me guste. Y que vaya a enloquecer. Enloque-que-quecer. Yo no pido nada extraordinario. Solo un hombre de verdad. Que se tire por mí al barro. Que cambie las bombillas o hasta que me lave el carro. Quiero un tipo atento y cariñoso. Pero que no sea muy celoso. Que en la calle sea un príncipe. Pero que en mi cama sea salvaje y peligroso. Puedes pedir lo que quieras de mí. Yo haría lo que fuera para ti. Siento mucho la espera. Pero valdrá la pena cuando te esté besando. Yo estoy seguro que estoy hecho pa' ti. Yo te lo juro no te haré sufrir. Como te dije nena. Por más que tú me esquives, te sigo deseando. Tú me confundes, no sé qué hacer. Yo lo que quiero es pasarla bien. Yo tengo miedo de que me guste. Y que vaya a enloquecer. Si eso pasa yo seguiré. Contigo aquí como un perro fiel. Yo tengo miedo de que me guste. Y que vaya a enloquecer. Enloque-que-quecer. Aquí estás. Ya no puedes detenerte. ¿Dónde vas? (¡Oh!). Si estoy loco por tenerte

 

Vertaling

Daar ben je. Je kunt nu niet stoppen. Waar ga je heen? Als ik gek ben om jou te hebben. Hoe kon ik dat weten. Dat ik je weer zou zien. Je verwart me. Ik weet niet wat ik moet doen. Wat ik wil is een leuke tijd hebben. Ik ben bang dat ik het leuk zal vinden. En dat ik gek word. Als dat gebeurt, ga ik door. Met jou hier als een trouwe hond. Ik ben bang dat ik het leuk zal vinden. En dat ik gek word. Ik ben serieus mai, ik speel geen spelletjes. Zoveel tijd gaat voorbij en niets. Ik kan niet tegen dit verlangen. En zelfs als je me ontwijkt, wil ik je nog steeds. Ze zeggen dat je gevaarlijk bent. Ik let niet op die dingen. Vertel me wat er aan de hand is. Je hebt me gek gemaakt, ik ben stapelverliefd, hè. Ik wil weten hoeveel je zult aandringen. En hoe ver je voor me zult gaan. Het spijt me voor het wachten. Maar het zal het waard zijn als ik je kus. De manier waarop je zo beweegt. Ik zweer dat ik ga smelten. Je weet dat ik goed ben. Je weet dat ik goed ben, hoe vaak ik je ook ontwijk, je wilt me nog steeds. Je verwart me, ik weet niet wat ik moet doen. Wat ik wil is een leuke tijd hebben. Ik ben bang dat ik het leuk ga vinden. En dat ik gek word. Als dat gebeurt, ga ik door. Met jou hier als een trouwe hond. Ik ben bang dat ik het leuk zal vinden. En dat ik gek word. Ik word gek. Ik vraag niet om iets buitengewoons. Gewoon een echte man. Om zich voor mij in de modder te gooien. De lampen vervangen of zelfs mijn auto wassen. Ik wil een man die attent en liefdevol is. Maar niet te jaloers. Op straat is hij een prins. Maar in mijn bed is hij wild en gevaarlijk. Je kunt me alles vragen wat je wilt. Ik zou alles voor je doen. Het spijt me voor het wachten. Maar het zal het waard zijn als ik je kus. Ik weet zeker dat ik voor jou gemaakt ben. Ik zweer dat ik je niet zal laten lijden. Zoals ik je al zei, schatje. Ik wil je nog steeds, hoe vaak je me ook ontwijkt. Je verwart me, ik weet niet wat ik moet doen. Wat ik wil is een leuke tijd hebben. Ik ben bang dat ik het leuk zal vinden. En dat ik gek word. Als dat gebeurt, ga ik door. Met jou hier als een trouwe hond. Ik ben bang dat ik het leuk zal vinden. En dat ik gek word. Ik word gek. Daar ben je. Je kunt nu niet stoppen. Waar ga je heen? (Oh!). Als ik gek ben om jou te hebben