Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: shania twain Songtekst: amneris' letter

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: shania twain - amneris' letter ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van amneris' letter? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van shania twain! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van shania twain en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals amneris' letter .

Origineel

I'm sorry for everything I've said. And for anything I forgot to say too. When things get so complicated. I stumble, at best muddle through. . I wish that our lives could be so simple. I don't want the world, only you. Oh, I wish I could tell you this face to face. But there's never the time, never the place. And this letter will have to do. I love you

 

Vertaling

Het spijt me voor alles wat ik heb gezegd. En ook voor alles wat ik vergeten ben te zeggen. Als de dingen zo ingewikkeld worden. Ik strompel, in het beste geval modder ik door. . Ik wou dat ons leven zo eenvoudig kon zijn. Ik wil de wereld niet, alleen jou. Oh, ik wou dat ik je dit persoonlijk kon vertellen. Maar er is nooit de tijd, nooit de plaats. En deze brief zal moeten volstaan. Ik hou van je.