Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: shania twain Songtekst: let’s kiss and make up

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: shania twain - let’s kiss and make up ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van let’s kiss and make up? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van shania twain! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van shania twain en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals let’s kiss and make up .

Origineel

[Verse 1] Let's sit down and talk it over Take my shoulder tonight Look at me and tell me what is On your mind this time [Pre-Chorus] Gonna stay here til you got a smile on your face I'm here no matter what Everything else can wait [Chorus] Let's kiss and make up now Let's kiss and make love Don't wait another minute, let's go with it Kiss me and let's make up now [Verse 2] Let's be honest, let's be open We're not broken, not yet It's not easy tryin' to please me I'm not perfect, I know that [Pre-Chorus] Gonna stay here til you got a smile on your face I'm here no matter what Everything else can wait [Chorus] Let's kiss and make up now Let's kiss and make love Don't wait another minute, let's go with it Kiss me and let's make up now [Bridge] Talk to me, it's alright, I'm open Whoa, don't try, we're not broken, not broken I know that we can do this Come, baby, do it right now (Make up now) (Come, baby, do it right now) (Make up now) [Chorus] Let's kiss and make up now Let's kiss and make love We'll do it like we meant it Let's go with it Kiss me and let's make up now Kiss me and let's make up now Kiss me and let's make up now

 

Vertaling

[Verse 1] Laten we gaan zitten en erover praten Pak mijn schouder vanavond Kijk me aan en vertel me wat er On your mind this time [Pre-Chorus] Gonna stay here till you got a smile on your face I'm here no matter what Al het andere kan wachten [Chorus] Laten we kussen en het nu goedmaken Laten we kussen en de liefde bedrijven Wacht geen minuut meer, laten we het doen Kus me en laten we het goedmaken [Verse 2] Let's be honest, let's be open We zijn niet gebroken, nog niet It's not easy tryin' to please me I'm not perfect, I know that [Pre-Chorus] Gonna stay here til you got a smile on your face I'm here no matter what Al het andere kan wachten [Chorus] Let's kiss and make up now Laten we kussen en de liefde bedrijven Wacht geen minuut meer, laten we het doen Kus me en laten we het goedmaken [Bridge] Talk to me, it's alright, I'm open Whoa, don't try, we're not broken, not broken Ik weet dat we dit kunnen Come, baby, do it right now (Make up now) (Come, baby, do it right now) (Make up now) [Chorus] Let's kiss and make up now Laten we kussen en de liefde bedrijven We doen het alsof we het meenden Laten we er voor gaan Kiss me and let's make up now Kiss me and let's make up now Kiss me and let's make up now