Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Shawn Mendes Songtekst: There's Nothing Holdin' Me Back

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Shawn Mendes - There's Nothing Holdin' Me Back ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van There's Nothing Holdin' Me Back? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Shawn Mendes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter S van Shawn Mendes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals There's Nothing Holdin' Me Back .

Origineel

I wanna follow where she goes I think about her and she knows it I wanna let her take control 'Cause everytime that she gets close, yeah She pulls me in enough to keep me guessing And maybe I should stop and start confessing Confessing, yeah Oh, I've been shaking I love it when you go crazy You take all my inhibitions Baby, there's nothing holding me back You take me places that tear up my reputation Manipulate my decisions Baby, there's nothing holding me back There's nothing holding me back There's nothing holding me back She says that she's never afraid Just picture everybody naked She really doesn't like to wait Not really into hesitation Pulls me in enough to keep me guessing And maybe I should stop and start confessing Confessing, yeah Oh, I've been shaking I love it when you go crazy You take all my inhibitions Baby, there's nothing holding me back You take me places that tear up my reputation Manipulate my decisions Baby, there's nothing holding me back There's nothing holding me back 'Cause if we lost our minds and we took it way too far I know we'd be alright, I know we would be alright If you were by my side and we stumbled in the dark I know we'd be alright, I know we would be alright 'Cause if we lost our minds and we took it way too far I know we'd be alright, I know we would be alright If you were by my side and we stumbled in the dark I know we'd be alright, I know we would be alright Oh, I've been shaking I love it when you go crazy You take all my inhibitions Baby, there's nothing holding me back You take me places that tear up my reputation Manipulate my decisions Baby, there's nothing holding me back There's nothing holding me back I feel so free when you're with me, baby Baby, there's nothing holding me back

 

Vertaling

Ik wil volgen waar ze heen gaat Ik denk aan haar en zij weet het Ik wil haar in de gaten houden Want elke keer dat ze dichtbij komt, ja Ze trekt me genoeg om me te raden En misschien moet ik stoppen en beginnen te confessioneren Bekennen, ja Oh, ik heb geschud Ik hou ervan als je gek wordt U neemt al mijn remmen Baby, er is niets wat me terug houdt Je neemt me plaatsen die mijn reputatie scheuren Manipuleer mijn beslissingen Baby, er is niets wat me terug houdt Er is niets dat me terug houdt Er is niets dat me terug houdt Ze zegt dat ze nooit bang is Net foto's allemaal naakt Ze vindt het echt niet leuk om te wachten Niet echt aarzelend Trek me genoeg in om me te raden En misschien moet ik stoppen en beginnen te confessioneren Bekennen, ja Oh, ik heb geschud Ik hou ervan als je gek wordt U neemt al mijn remmen Baby, er is niets wat me terug houdt Je neemt me plaatsen die mijn reputatie scheuren Manipuleer mijn beslissingen Baby, er is niets wat me terug houdt Er is niets dat me terug houdt Want als we onze gedachten kwijt hebben en we het ver weg hebben genomen Ik weet dat we goed zouden zijn, ik weet dat we goed zouden zijn Als je bij me was en we in het donker vielen Ik weet dat we goed zouden zijn, ik weet dat we goed zouden zijn Want als we onze gedachten kwijt hebben en we het ver weg hebben genomen Ik weet dat we goed zouden zijn, ik weet dat we goed zouden zijn Als je bij me was en we in het donker vielen Ik weet dat we goed zouden zijn, ik weet dat we goed zouden zijn Oh, ik heb geschud Ik hou ervan als je gek wordt U neemt al mijn remmen Baby, er is niets wat me terug houdt Je maakt me plaatsen die mijn reputatie scheuren Manipuleer mijn beslissingen Baby, er is niets wat me terug houdt Er is niets dat me terug houdt Ik voel me zo vrij als je met me bent, baby Baby, er is niets wat me terug houdt