Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: she & him Songtekst: teach me tonight

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: she & him - teach me tonight ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van teach me tonight? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van she & him! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van she & him en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals teach me tonight .

Origineel

Did you say, I've got a lot to learn Well don't think I'm trying not to learn Since this is the perfect spot to learn Teach me tonight Starting with the ABC of it Getting right down to the XYZ of it Help me solve the mystery of it Teach me tonight The sky's a blackboard high above you If a shooting star goes by I'll use that star to write "I love you" A thousand times across the sky One thing isn't very clear, my love Should the teacher stand so near, my love Graduation's almost here, my love Teach me tonight I'll use that star to write "I love you" A thousand times across the sky One thing isn't very clear, my love Should the teacher stand so near, my love Graduation's almost here, my love So would you teach me tonight I must not fail, my love Teach me tonight

 

Vertaling

Zei je, dat ik nog veel te leren heb? Denk maar niet dat ik niet probeer te leren. Omdat dit de perfecte plek is om te leren Leer het me vanavond Beginnend met het ABC Tot aan de XYZ ervan Help me het mysterie op te lossen Leer het me vanavond De hemel is een schoolbord hoog boven je Als er een vallende ster voorbij komt Ik zal die ster gebruiken om "Ik hou van je" te schrijven Duizend keer aan de hemel Een ding is niet erg duidelijk, mijn liefste Moet de leraar zo dichtbij staan, liefje? Het afstuderen is bijna hier, liefje Leer het me vanavond Ik zal die ster gebruiken om "Ik hou van je" te schrijven Duizend keer aan de hemel Eén ding is niet duidelijk, liefje Moet de leraar zo dichtbij staan, liefje Het afstuderen is bijna hier, mijn liefste Dus wil je me vanavond lesgeven Ik mag niet falen, liefste Leer het me vanavond