Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: she wants revenge Songtekst: true romance

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: she wants revenge - true romance ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van true romance? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van she wants revenge! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van she wants revenge en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals true romance .

Origineel

Open your eyes and see me, Tell me that it's not too late. Whisper to me a sad song, Weighing us down in shame. I always said I believed you, You told me that was so cliche. And with every kiss I resented you Because your feelings never got in the way [Chorus 1] I know that you never loved me; I know that you never cared at all, Maybe just one more dance Cause that's as close as you're gettin' to a true romance Open your heart and feel me, Tell me you don't feel the same. I dig down deep for forgiveness, And still you're busy placing the blame. This isn't about right or wrong now, It's not about wasted time. I should have paid closer attention, But I didn't bother reading the signs. [Chorus 2] I know that you never loved me; I know that you never cared at all, No my love we can't be friends, In face I liked you much better When you'd just pretend. [Chorus 1] Open your arms and hold me, Tell me it'll be alright. Tell me the thing you've never told a soul That keeps you up at night. When could you tell it was over? When did you turn on me? I'd cry if I thought it would change your mind Cry for the girl I hoped you to be. [Chorus 2] [Chorus 1]

 

Vertaling

Open je ogen en zie me, Zeg me dat het nog niet te laat is. Fluister me een droevig lied toe, Wegend in schaamte. Ik zei altijd dat ik je geloofde, Je zei me dat het zo cliché was. En met elke kus nam ik het je kwalijk Omdat je gevoelens nooit in de weg stonden [refrein 1] Ik weet dat je nooit van me gehouden hebt; Ik weet dat het je nooit iets kon schelen, Maybe just one more dance Cause that's as close as you're gettin' to a true romance Open je hart en voel me, Zeg me dat je niet hetzelfde voelt. Ik graaf diep voor vergeving, En nog steeds ben je bezig de schuld te geven. Dit gaat nu niet over goed of fout, Het gaat niet over verspilde tijd. Ik had beter moeten opletten, Maar ik heb niet de moeite genomen om de tekenen te lezen. [refrein 2] Ik weet dat je nooit van me gehouden hebt; Ik weet dat je nooit om me gegeven hebt, Nee mijn liefste, we kunnen geen vrienden zijn, In het aangezicht vond ik je veel leuker Toen je net deed alsof. [refrein 1] Open je armen en hou me vast, Zeg me dat het goed komt. Vertel me wat je nog nooit iemand verteld hebt Dat je 's nachts wakker houdt. Wanneer wist je dat het voorbij was? Wanneer heb je je tegen mij gekeerd? Ik zou huilen als ik dacht dat het je van gedachten zou veranderen. Huil om het meisje dat ik hoopte dat je zou zijn. [Chorus 2] [Chorus 1]