Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sheena easton Songtekst: the lover in me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sheena easton - the lover in me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the lover in me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sheena easton! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sheena easton en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the lover in me .

Origineel

Talk about the love you're missin' Maybe then it's true when they say love is blind I can help you if you listen I can make you feel good if you just let my try If everlasting love is what you're waiting for Then that time for you just has arrived So here I am come walk right through my door And be loved for the rest of your life If you talk about good lovin' Let's talk about the lover in me (shoo do wop) So don't go talk about no other Just talk about the lover in me (shoo do wop) I can give you all the lovin' But I gotta know that you're there to receive I can be your only woman But I gotta feel that I'm all that you need I'll be your everything and I can give you so much more And I'll never leave you lonely at night So here I am come walk right through my door And be loved for the rest of your life If you talk about good lovin' Let's talk about the lover in me (shoo do wop) So don't go talk about no other Just talk about the lover in me (shoo do wop) If you talk about good lovin' Let's talk about the lover in me (shoo do wop) So don't go talk about no other Just talk about the lover in me (shoo do wop) Talk about and dream about and think about your lover Don't talk about or dream about or think about no other Don't run around all over town searchin' for some other The love we found won't let us down let's talk about the lover... I'll be your everything and I can give you so much more And I'll never leave you lonely at night So here I am come walk right through my door And be loved for the rest of your life If you talk about good lovin' Let's talk about the lover in me (shoo do wop) So don't go talk about no other Just talk about the lover in me (shoo do wop) If you talk about and dream about and think about your lover Don't talk about, think about or dream about no other Don't run around all over town just searchin' for some other This love we found won't let us down let's talk about the lover in me If you talk about good lovin' Let's talk about the lover in me (shoo do wop) So don't go talk about no other Just talk about the lover in me (shoo do wop) If you talk about and dream about and think about your lover Don't talk about, think about or dream about no other Don't run around all over town just searchin' for some other This love we found won't let us down let's talk about the lover in me If you talk about good lovin' Let's talk about the lover in me (shoo do wop) So don't go talk about no other Just talk about the lover in me (shoo do wop)

 

Vertaling

Praat over de liefde die je mist Misschien is het dan waar als ze zeggen dat liefde blind is Ik kan je helpen als je luistert Ik kan je goed laten voelen als je het me laat proberen Als eeuwige liefde is waar je op wacht Dan is die tijd voor jou nu aangebroken Dus hier ben ik, kom binnen en loop door mijn deur En wees geliefd voor de rest van je leven Als je het over goede liefde hebt Laten we praten over de minnaar in mij (shoo do wop) So don't go talk about no other Just talk about the lover in me (shoo do wop) I can give you all the lovin' But I gotta know that you're there to receive Ik kan je enige vrouw zijn But I gotta feel that I'm all that you need Ik zal je alles zijn en ik kan je zoveel meer geven En ik zal je 's nachts nooit eenzaam achterlaten Dus hier ben ik, kom binnen en loop door mijn deur En wees geliefd voor de rest van je leven Als je het over goede liefde hebt Laten we praten over de minnaar in mij (shoo do wop) So don't go talk about no other Just talk about the lover in me (shoo do wop) Als je het over goede liefde hebt Laten we praten over de minnaar in mij (shoo do wop) So don't go talk about no other Just talk about the lover in me (shoo do wop) Praat over en droom over en denk aan je minnaar Praat niet over of droom over of denk aan niemand anders Ren niet door de hele stad op zoek naar een ander De liefde die we vonden zal ons niet in de steek laten Laten we het over de minnaar hebben... Ik zal je alles zijn en ik kan je zoveel meer geven En ik zal je 's nachts nooit eenzaam achterlaten Dus hier ben ik, kom binnen en loop door mijn deur En wees geliefd voor de rest van je leven If you talk about good lovin' Laten we het hebben over de minnaar in mij (shoo do wop) So don't go talk about no other Just talk about the lover in me (shoo do wop) Als je praat over en droomt over en denkt aan je minnaar Praat niet over, denk niet aan of droom niet over een ander Ren niet door de hele stad op zoek naar een ander Deze liefde die we vonden zal ons niet in de steek laten Laten we praten over de minnaar in mij If you talk about good lovin' Laten we het hebben over de minnaar in mij (shoo do wop) So don't go talk about no other Just talk about the lover in me (shoo do wop) Als je praat over en droomt over en denkt aan je minnaar Praat niet over, denk niet aan of droom niet over een ander Ren niet door de hele stad op zoek naar een ander Deze liefde die we vonden zal ons niet in de steek laten Laten we praten over de minnaar in mij If you talk about good lovin' Let's talk about the lover in me (shoo do wop) So don't go talk about no other Just talk about the lover in me (shoo do wop)