Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: shel silverstein Songtekst: i got stoned and i missed it

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: shel silverstein - i got stoned and i missed it ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i got stoned and i missed it? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van shel silverstein! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van shel silverstein en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i got stoned and i missed it .

Origineel

Oh yes boys play it sweet for me I was sittin' in my basement I'd just rolled myself a taste of Somethin' green and gold and glorious to get me through the day When my friend yells through my transom grab your coat an' get your hat son There's a nut down on the corner a givin' dollar bills away But I sat around a bit and then I had another hit And then I rolled myself a bomber thought about my momma Looked around fooled around played around while and then I got stoned and I missed it I got stoned and I missed it I got stoned and it rolled right by I got stoned and I missed it I got stoned and I missed it I got stoned oh me oh my

 

Vertaling

Oh ja jongens speel het lief voor mij Ik zat in m'n kelder en had mezelf net iets te drinken gerold Iets groen en goud en glorieus om me door de dag te helpen Toen mijn vriend schreeuwde pak je jas en pak je hoed, zoon Er is een gek op de hoek die dollarbiljetten weggeeft But I sat around a bit and then I had another hit En toen rolde ik mezelf een bommenwerper dacht aan mijn moeder Keek rond, speelde een tijdje en toen Ik werd stoned en ik miste het Ik werd stoned en ik miste het Ik werd stoned en het rolde er zo voorbij Ik werd stoned en ik miste het Ik werd stoned en ik miste het Ik werd stoned oh mij oh mij