Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: shelby flint Songtekst: softly, as i leave you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: shelby flint - softly, as i leave you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van softly, as i leave you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van shelby flint! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van shelby flint en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals softly, as i leave you .

Origineel

Softly I will leave you softly For my heart would break if you should wake and see me go So I leave you softly long before you miss me Long before your arms can beg me to stay For one more hour or one more day After all the years I can't bear the tears to fall so Softly, as I leave you there Softly I will leave you softly For my heart would break if you should wake and see me go So I leave you softly long before you miss me Long before your arms can beg me to stay For one more hour or one more day After all the years I can't bear the tears to fall so Softly, as I leave you there

 

Vertaling

Zachtjes zal ik je verlaten Want mijn hart zou breken als je wakker zou worden en me zou zien gaan Dus ik verlaat je zachtjes lang voor je me mist Lang voordat je armen me kunnen smeken om te blijven Voor nog een uur of nog een dag Na al die jaren kan ik het niet verdragen dat de tranen zo vallen Zachtjes, als ik je daar achterlaat Zachtjes zal ik je achterlaten Want mijn hart zou breken als je wakker zou worden en me zou zien gaan Dus laat ik je zachtjes achter lang voordat je me mist Lang voordat je armen me kunnen smeken om te blijven Voor nog een uur of nog een dag Na al die jaren kan ik het niet verdragen dat de tranen zo vallen Zachtjes, als ik je daar achterlaat