Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: shelby lynne Songtekst: it might be me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: shelby lynne - it might be me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it might be me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van shelby lynne! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van shelby lynne en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it might be me .

Origineel

I can see it your eyes And it's written in your face Love's taken its toll on you And left a bitter taste You're tired and you're lonely You're beaten and you're bruised Your heart has grown weary Just trying to find a little truth It might be me Lord, it might be me If you still have an ounce of faith I might be what you need, oh It might be me, oh It might be me to set you free If you're still reaching for the light, Lord Well, it might be me Have a little courage Ooh, baby, baby, baby, take my hand All anybody needs in this old world Is just one good friend And I'm telling you that it might be me Lord, it might be me If you're still reaching for the light, Lord It might be me, yeah Lay all your troubles down on me, baby Oh, I'll show you what to believe in I know just what you're feeling Everybody needs some healing, loving, can't you see? Yeah It might be, it might be me, oh baby It might be me to set you free If you're still reaching for the light, oh Well, it might be me, yes, yeah If you're still reaching for the light Well, it might be me

 

Vertaling

Ik kan het in je ogen zien En het staat in je gezicht geschreven Liefde eist zijn tol van je En heeft een bittere smaak achtergelaten Je bent moe en je bent eenzaam Je bent geslagen en je bent gekneusd Je hart is moe geworden Just trying to find a little truth Het zou mij kunnen zijn Heer, ik zou het kunnen zijn Als je nog een greintje geloof hebt Ik ben misschien wat je nodig hebt, oh It might be me, oh Misschien ben ik het om je te bevrijden Als je nog steeds naar het licht reikt, Heer Nou, misschien ben ik het wel Heb een beetje moed Ooh, baby, baby, baby, neem mijn hand Alles wat iemand nodig heeft in deze oude wereld is slechts één goede vriend En ik zeg je dat ik dat zou kunnen zijn Heer, ik zou het kunnen zijn Als je nog steeds naar het licht reikt, Heer Ik zou het kunnen zijn, ja Lay all your troubles down on me, baby Oh, ik zal je laten zien waar je in moet geloven Ik weet precies wat je voelt Iedereen heeft wat genezing nodig, liefde, zie je dat niet? Yeah Ik zou het kunnen zijn, ik zou het kunnen zijn, oh baby It might be me to set you free If you're still reaching for the light, oh Well, it might be me, yes, yeah If you're still reaching for the light Well, it might be me