Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sheryl crow Songtekst: callin’ me when i’m lonely

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sheryl crow - callin’ me when i’m lonely ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van callin’ me when i’m lonely? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sheryl crow! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sheryl crow en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals callin’ me when i’m lonely .

Origineel

[Verse 1] Friday night and it's snowing outside I'm all alone here watching it fall TV's on but the sounds turned down Somehow I knew he'd know to call right now I oughta just let it ring Because every time it's the damn thing [Chorus] Why is he always got to be calling me when I'm lonely? It's so wrong to be leading me on when I can't say no He swears that it's going to be different this time, but he won't be Why is he always gotta be calling me when I'm lonely? [Verse 2] He left a message saying he was only fifteen minutes away And that's just enough time for me to figure out if I should stay or leave But if I think it through I ain't got nothing better than you [Chorus] Why is he always got to be calling me when I'm lonely? It's so wrong to be leading me on when I can't say no He swears that it's going to be different this time, but he won't be Why is he always gotta be calling me when I'm lonely? [Verse 3] He's at the front door now With his magic smile And he'll be gone tomorrow But right now he's mine for a little while [Chorus] Why is he always got to be calling me when I'm lonely? It's so wrong to be leading me on when I can't say no He swears that it's going to be different this time, but he won't be Why is he always gotta be calling me when I'm lonely? [Outro] Why is he always got to be calling me when I'm lonely?

 

Vertaling

[Verse 1] Friday night and it's snowing outside I'm all alone here watching it fall TV staat aan maar het geluid staat zachter Somehow I knew he'd know to call right now I oughta just let it ring Because every time it's the damn thing [refrein] Waarom moet hij me altijd bellen als ik eenzaam ben? Het is zo verkeerd om me aan het lijntje te houden als ik geen nee kan zeggen Hij zweert dat het deze keer anders zal zijn, maar dat zal niet zo zijn Waarom moet hij me altijd bellen als ik eenzaam ben? [Verse 2] Hij liet een bericht achter dat hij maar vijftien minuten weg was En dat is net genoeg tijd voor mij om te bedenken of ik moet blijven of weggaan Maar als ik er over nadenk Ik heb niets beters dan jou [refrein] Waarom moet hij me altijd bellen als ik eenzaam ben? Het is zo verkeerd om me aan het lijntje te houden als ik geen nee kan zeggen Hij zweert dat het deze keer anders zal zijn, maar dat zal niet zo zijn Waarom moet hij me altijd bellen als ik eenzaam ben? [Verse 3] Hij staat nu bij de voordeur Met zijn magische glimlach And he'll be gone tomorrow But right now he's mine for a little while [Chorus] Waarom moet hij me altijd roepen als ik eenzaam ben? Het is zo verkeerd om me aan het lijntje te houden als ik geen nee kan zeggen Hij zweert dat het deze keer anders zal zijn, maar dat zal niet zo zijn Waarom moet hij me altijd bellen als ik eenzaam ben? [Outro] Waarom moet hij me altijd bellen als ik eenzaam ben?