Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sheryl crow Songtekst: make it go away (radiation song)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sheryl crow - make it go away (radiation song) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van make it go away (radiation song)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sheryl crow! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sheryl crow en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals make it go away (radiation song) .

Origineel

I stare into. Some great abyss. And calculate. The things I'd miss. If I could only. Make some sense of this. And Madam Butterfly. Resounds. Over the mothership. Her lights. Flashing around. I float above her and. I wonder how. To make it go away. Make it go away. I crawl. Into my circumstance. Lay on the table. Begging for another chance. But I was a good girl. I can't understand how to. Make it go away. Make it go away. Sometimes I wonder. Which hurts the worse. The thougt of dying. Or reliving every hurt. Was love the illness. And disease the cure. Make it go away

 

Vertaling

Ik staar in. Een grote afgrond. En bereken. De dingen die ik zou missen. Als ik alleen maar. Dit zou kunnen begrijpen. En Madam Butterfly. weerklinkt. Over het moederschip. Haar lichten. Knipperen in het rond. Ik zweef boven haar en. Ik vraag me af hoe. Om het weg te laten gaan. Maak dat het weggaat. Ik kruip. In mijn omstandigheid. Lig op de tafel. Smekend om nog een kans. Maar ik was een goed meisje. Ik kan niet begrijpen hoe ik. Laat het weggaan. Het weg te laten gaan. Soms vraag ik me af. Wat het ergste is. De gedachte te sterven. Of het herbeleven van elke pijn. Was liefde de ziekte. En ziekte de genezing. Laat het weggaan.