Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sheryl crow Songtekst: now that you’re gone

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sheryl crow - now that you’re gone ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van now that you’re gone? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sheryl crow! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sheryl crow en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals now that you’re gone .

Origineel

[Verse 1] Well I can see heaven See it over the plain If I start running now I think I can make it And never look back again Your face is all around me Your keys are in my hand And everywhere I go I'll try to remember Exactly who I am [Chorus] Because now that you're gone I can breathe Now that you're gone I am free Free to make a mess of everything Because nothing belongs to me Because now that you're gone I can breathe [Verse 2] We made a bed of roses But I got pricked by the thorns And on a long cold night I still think I'm bleeding But I wake up untorn Well I am a missing person I've lost it all but my name And, I'm afraid some long lonely road Will lead me back to you again [Chorus] Cause now that you're gone I can breathe Now that you're gone I am free Free to make a mess of everything 'Cause nothing belongs to me Now that you're gone Now that you're gone Now that you're gone Now that you're gone I can breathe Now that you're gone I am free Free to make a mess of everything 'Cause nobody's watching me Now that you're gone I am free Now that you're gone I can breathe Now that you're gone I am free Now that you're gone I can breathe

 

Vertaling

[Verse 1] Well I can see heaven See it over the plain Als ik nu begin te rennen Ik denk dat ik het kan halen En nooit meer omkijken Je gezicht is overal om me heen Jouw sleutels zijn in mijn hand En overal waar ik ga probeer ik me te herinneren precies wie ik ben [refrein] Want nu je weg bent kan ik ademen Nu dat je weg bent ben ik vrij Vrij om overal een puinhoop van te maken Omdat niets van mij is Want nu je weg bent kan ik ademen [Verse 2] We maakten een bed van rozen But I got pricked by the thorns And on a long cold night I still think I'm bleeding But I wake up untorn Nou ik ben een vermist persoon Ik ben alles kwijt, behalve mijn naam En, ik ben bang dat een lange eenzame weg me weer naar jou zal leiden [refrein] Cause now that you're gone kan ik ademen Nu dat je weg bent ben ik vrij Vrij om overal een puinhoop van te maken Want niets behoort mij toe Nu dat je weg bent Nu dat je weg bent Nu dat je weg bent Nu dat je weg bent kan ik ademen Nu je weg bent ben ik vrij Vrij om overal een puinhoop van te maken Want niemand kijkt naar me Nu je weg bent ben ik vrij Nu jij weg bent kan ik ademen Nu je weg bent ben ik vrij Now that you're gone kan ik ademen