Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sheryl crow Songtekst: resuscitation

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sheryl crow - resuscitation ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van resuscitation? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sheryl crow! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sheryl crow en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals resuscitation .

Origineel

Short circulated. Sleeping through the dopamine. When you've got nothing to fear. Too low to notice. Superman in disco jeans. Having a good time. Just wish I was here. Resuscitation. Bring me around. Resuscitation. Bring me down. So separated. Under watergun ballet. When you've got no map. You've got no place to go. Some sexy killjoy. Bring everybody down. Well, I eat confusion. And spit it out slow. Resuscitation. Bring you 'round. Resuscitation. Bring you down. The road is paved with hope and glory. But my shoes are hiding under the bed. I need a little evaluation. Rejuvenation. Of soul and head. So underneath. Hanging on the bathroom rug. Holding it together. With rubber bands and chewing gum. This mansion's crashing. I'm just the butler's maid. What do we care. We just need our own parade. Resuscitation. Bring me down. Resuscitation. Bring me 'round.

 

Vertaling

Kort door de bocht. Slapen door de dopamine. Als je niets te vrezen hebt. Te laag om op te merken. Superman in disco jeans. Je amuseren. Ik wou dat ik hier was. Reanimatie. Breng me hierheen. Reanimatie. Breng me naar beneden. Zo gescheiden. Onder waterpistool ballet. Als je geen kaart hebt. Je hebt geen plaats om heen te gaan. Een sexy spelbreker. Haalt iedereen naar beneden. Nou, ik eet verwarring. En spuug het langzaam uit. Reanimatie. Ik breng je bij. Reanimatie. Breng je naar beneden. De weg is geplaveid met hoop en glorie. Maar mijn schoenen zijn onder het bed verstopt. Ik heb een kleine evaluatie nodig. Verjonging. Van ziel en hoofd. Dus daaronder. Hangend aan het badkamerkleed. Het bij elkaar houdend. Met elastiekjes en kauwgom. Dit herenhuis stort in. Ik ben maar het dienstmeisje van de butler. Wat kan het ons schelen. We hebben gewoon onze eigen parade nodig. Reanimatie. Breng me naar beneden. Reanimatie. Breng me rond.