Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sheryl crow Songtekst: strong enough

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sheryl crow - strong enough ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van strong enough? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sheryl crow! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sheryl crow en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals strong enough .

Origineel

strong enough. God, I feel like hell tonight. Tears of rage I cannot fight. I'd be the last to help you understand. Are you strong enough to be my man?. Nothing's true and nothing's right. So let me be alone tonight. Cause you can't change the way I am. Are you strong enough to be my man?. Lie to me. I promise I'll believe. Lie to me. But please don't leave. I have a face I cannot show. I make the rules up as I go. It's try and love me if you can. Are you strong enough to be my man?. When I've shown you that I just don't care. When I'm throwing punches in the air. When I'm broken down and I can't stand. Will you be strong enough to be my man?. Lie to me. I promise I'll believe. Lie to me. But please don't leave.

 

Vertaling

sterk genoeg. God, ik voel me als de hel vanavond. Tranen van woede waar ik niet tegen kan. Ik zou de laatste zijn om je te helpen begrijpen. Ben je sterk genoeg om mijn man te zijn? Niets is waar en niets is goed. Dus laat me alleen vanavond. Want je kunt niet veranderen hoe ik ben. Ben je sterk genoeg om mijn man te zijn? Lieg tegen me. Ik beloof je dat ik je zal geloven. Lieg tegen me. Maar ga alsjeblieft niet weg. Ik heb een gezicht dat ik niet kan laten zien. Ik verzin de regels terwijl ik ga. Probeer van me te houden als je kunt. Ben je sterk genoeg om mijn man te zijn? Als ik je heb laten zien dat het me niet kan schelen. Als ik in de lucht gooi. Als ik kapot ben en niet meer kan staan. Zul je sterk genoeg zijn om mijn man te zijn? Lieg tegen me. Ik beloof dat ik je zal geloven. Lieg tegen me. Maar ga alsjeblieft niet weg.