Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sheryl crow Songtekst: sweet child o’ mine

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sheryl crow - sweet child o’ mine ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sweet child o’ mine? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sheryl crow! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sheryl crow en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sweet child o’ mine .

Origineel

He's got a smile And it seems to me Reminds me of childhood memories Where everything was as fresh as a bright blue sky And now and then when I see his face It takes me away to that special place And if I stared too long I'd probably break down and cry Oh, ooh oh, sweet child 'o mine Oh, oh oh oh sweet love of mine He's got eyes of the bluest skies As if they thought of rain I'd hate to look into those eyes And see an ounce of pain His hair reminds me Of a warm safe place Where as a child I'd hide And pray for the thunder And the rain To quietly pass me by Oh, ooh oh sweet child o' mine Ooh oh oh, sweet love of mine Oh, oh oh oh sweet child o' mine Ohh, sweet love of mine Where do we go Where do we go now Where do we go Where do we go Where do we go now Where do we go Where do we go, sweet child Where do we go now Where do we go Where do we go, sweet child Where do we go now Where do we go Where do we go now Where do we go Where do we go now Now, now, now, now, now, now, now Sweet child Sweet child o' mine

 

Vertaling

Hij heeft een glimlach En het lijkt mij Doet me denken aan jeugdherinneringen Waar alles zo fris was als een heldere blauwe hemel En nu en dan als ik zijn gezicht zie Neemt het me mee naar die speciale plaats En als ik te lang staar zou ik waarschijnlijk instorten en huilen Oh, ooh oh, lief kind van mij Oh, oh oh oh lieve liefde van mij Hij heeft ogen van de blauwste luchten Alsof ze aan regen denken Ik zou het haten om in die ogen te kijken En een grammetje pijn te zien Zijn haar doet me denken Aan een warme veilige plek Waar ik me als kind verstopte En bad voor de donder En de regen Om stilletjes aan me voorbij te gaan Oh, ooh oh lief kind van mij Ooh oh oh, lieve liefde van mij Oh, oh oh oh lief kind van mij Ohh, zoete liefde van mij Waar gaan we heen Waar gaan we nu heen Waar gaan we heen Waar gaan we heen Waar gaan we nu heen Waar gaan we heen Waar gaan we heen, lief kind Waar gaan we nu heen Waar gaan we heen Waar gaan we heen, lief kind Waar gaan we nu heen Waar gaan we heen Waar gaan we nu heen Waar gaan we heen Waar gaan we nu heen Nu, nu, nu, nu, nu, nu, nu Lief kind Lief kind van mij