Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: shirley bassey Songtekst: killing me softly with his song

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: shirley bassey - killing me softly with his song ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van killing me softly with his song? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van shirley bassey! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van shirley bassey en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals killing me softly with his song .

Origineel

Strumming my pain with his fingers, singing my life with his words, killing me softly with his song, killing me softly with his song, telling my whole life with his words, killing me softly with his song I heard he sang a good song, I heard he had a style. And so I came to see him to listen for a while. And there he was this young boy, a stranger to my eyes. I felt all flushed with fever, embarrassed by the crowd, I felt he found my letters and read each one out loud. I prayed that he would finish but he just kept right on. He sang as if he knew me in all my dark despair and then he looked right through me as if I wasn't there. But he just came to singing, singing clear and strong.

 

Vertaling

Tokkelend op mijn pijn met zijn vingers, zingt mijn leven met zijn woorden, me zachtjes dodend met zijn lied, me zachtjes dodend met zijn lied, mijn hele leven vertellend met zijn woorden, mij zachtjes dodend met zijn lied Ik hoorde dat hij een goed lied zong, ik hoorde dat hij een stijl had. En dus kwam ik naar hem toe om een tijdje te luisteren. En daar was hij, deze jonge jongen, een vreemde in mijn ogen. Ik voelde me helemaal overspoeld door koorts, beschaamd door de menigte, Ik voelde dat hij mijn brieven vond en ze allemaal hardop voorlas. Ik bad dat hij zou eindigen, maar hij ging gewoon door. Hij zong alsof hij me kende in al mijn donkere wanhoop en toen keek hij dwars door me heen, alsof ik er niet was. Maar hij begon gewoon te zingen, helder en sterk.