Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: shirley bassey Songtekst: somehow

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: shirley bassey - somehow ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van somehow? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van shirley bassey! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van shirley bassey en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals somehow .

Origineel

You are what you are It was, what it was The world didn't end The world never does I wake up alive From habit I guess Yes, I can survive, one love more or less And sometime, somewhere, somehow I laugh all my laughter I've cried my tears now I want my years now My years I've nowhere to go That I have to be There's no one I know Who's waiting for me There's so much inside I still have to give So much to be tried A life time to live And sometime, somewhere, somehow I'll have my tomorrow Today won't stop me No way to stop me Not now The world still holds me I want what's due now If not with you now Then someone, sometime, somehow

 

Vertaling

Je bent wat je bent Het was, wat het was De wereld eindigde niet Dat doet de wereld nooit Ik word levend wakker Uit gewoonte denk ik Ja, ik kan overleven, één liefde meer of minder En ergens, ergens, op een of andere manier lach ik al mijn lachen Ik heb nu mijn tranen gehuild Ik wil mijn jaren nu Mijn jaren Ik kan nergens heen Dat ik moet zijn Er is niemand die ik ken Die op me wacht Er zit nog zoveel in me Dat ik nog moet geven Zoveel dat geprobeerd moet worden Een leven lang te leven En ooit, ergens, op een of andere manier zal ik mijn morgen hebben Vandaag zal me niet tegenhouden Geen manier om me te stoppen Niet nu. De wereld houdt me nog steeds vast Ik wil wat me nu toekomt Als het nu niet met jou is Dan iemand, ooit, op een of andere manier