Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: shirley caesar Songtekst: jesus

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: shirley caesar - jesus ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van jesus? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van shirley caesar! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van shirley caesar en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals jesus .

Origineel

Jesus, Jesus, I love calling Your name. Jesus, Jesus, everyday Your name is the same. When the troubles surround me, and I didn't have to despair Lord, You told me that You'd be right there. Seems like all my problems, they have just begun but I'm not gonna worry about it no more, You've already won. Jesus, Jesus, I love calling Your name. Jesus, Jesus, everyday Your name is the same. I remember the time when I felt so all alone, when I needed You, Jesus, all I had to do was call. I called You in the morning, I called You late at night, but when I went on my knees and called You, Lord, You made everything alright. Jesus, Jesus, I love calling Your name. Jesus, Jesus, everyday Your name is the same.

 

Vertaling

Jezus, Jezus, ik hou ervan Uw naam te roepen. Jezus, Jezus, elke dag is Uw naam hetzelfde. Wanneer de problemen me omringen, en ik niet hoefde te wanhopen Heer, U zei me dat U er zou zijn. Het lijkt erop dat al mijn problemen, net begonnen zijn maar ik ga me er geen zorgen meer over maken, U hebt al gewonnen. Jezus, Jezus, ik hou ervan Uw naam te roepen. Jezus, Jezus, elke dag is Uw naam hetzelfde. Ik herinner me de tijd toen ik me zo alleen voelde, toen ik U nodig had, Jezus, ik hoefde alleen maar te roepen. Ik riep U 's morgens, Ik riep U 's avonds laat, maar toen ik op mijn knieën ging en U riep, Heer, maakte U alles goed. Jezus, Jezus, ik hou ervan Uw naam te roepen. Jezus, Jezus, elke dag is Uw naam hetzelfde.