Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: shirley horn Songtekst: fever

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: shirley horn - fever ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fever? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van shirley horn! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van shirley horn en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fever .

Origineel

Never know how much I love you Never know how much I care When you put your arms around me I get a fever that's so hard to bear You give me fever when you kiss me Fever when you hold me tight Fever in the morning Fever all through the night Ev'rybody's got the fever that is something you all know Fever isn't such a new thing Fever started long ago Sun lights up the daytime Moon lights up the night I light up when you call my name And you know I'm gonna treat you right You give me fever when you kiss me Fever when you hold me tight Fever in the morning Fever all through the night Romeo loved Juliet Juliet she felt the same When he put his arms around her He said, Julie baby, you're my flame Thou givest fever when we kisseth Fever with thy flaming youth Fever, I'm afire Fever, yea I burn forsooth Captain Smith and Pocahontas Had a very mad affair When her daddy tried to kill him She said Daddy-o don't you dare He gives me fever with his kisses Fever when he holds me tight Fever, I'm his Missus, Oh daddy, won't you treat him right Now you've listened to my story Here's the point that I have made Cats were born to give chicks fever Be it Fahrenheit or centigrade They give you fever when you kiss them Fever if you live and learn Fever till you sizzle What a lovely way to burn What a lovely way to burn What a lovely way to burn

 

Vertaling

Nooit weten hoeveel ik van je hou Nooit weten hoeveel ik om je geef Als je je armen om me heen slaat Krijg ik een koorts die zo moeilijk te verdragen is Je geeft me koorts als je me kust Koorts als je me stevig vasthoudt Koorts in de ochtend Koorts de hele nacht door Iedereen heeft de koorts dat weten jullie allemaal Koorts is niet iets nieuws Koorts begon lang geleden De zon verlicht de dag De maan verlicht de nacht Ik licht op als je mijn naam roept En je weet dat ik je goed zal behandelen Je geeft me koorts als je me kust Koorts als je me stevig vasthoudt Koorts in de ochtend Koorts de hele nacht door Romeo hield van Juliet Juliet zij voelde hetzelfde Toen hij zijn armen om haar heen sloeg Hij zei, Julie baby, je bent mijn vlam Gij geeft koorts als wij kussen Koorts met je vlammende jeugd Koorts, ik sta in brand Koorts, ja ik brand, voorwaar Kapitein Smith en Pocahontas Had a very mad affair Toen haar vader hem probeerde te vermoorden Ze zei: Papa, waag het niet. Hij geeft me koorts met zijn kussen Koorts als hij me vasthoudt Koorts, ik ben zijn vrouw, Oh papa, wil je hem niet goed behandelen Nu je naar mijn verhaal hebt geluisterd Hier is het punt dat ik heb gemaakt Katten zijn geboren om kuikens koorts te geven Of het nu Fahrenheit of centigrade is Ze geven je koorts als je ze kust Koorts als je leeft en leert Koorts tot je knettert Wat een mooie manier om te branden Wat een heerlijke manier om te branden Wat een heerlijke manier om te branden