Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: shirley horn Songtekst: lover man

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: shirley horn - lover man ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lover man? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van shirley horn! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van shirley horn en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lover man .

Origineel

I don't know why, but I'm feeling so sad I long to try something I've never had Never had no kissin', oh, what I've been missin' Lover man, oh, where can you be The night is cold and I'm so all alone I'd give my soul just to call you my own Got a moon above me, but there's no one to love me Lover man, oh, where can you be I've heard it said That the thrill of romance can be Like a heavenly dream I go to bed with a prayer That you'll make love to me Strange as it seems Someday we'll meet And you'll dry all my tears Then whisper sweet little things in my ears Huggin' and a-kissin' Oh, what I've been missin' Lover man oh where can you be Oh, what I've been missin' Lover man, oh, where can you be

 

Vertaling

Ik weet niet waarom, maar ik voel me zo triest I long to try something I've never had Never had no kissin', oh, what I've been missin' Lover man, oh, where can you be De nacht is koud en ik ben zo alleen I'd give my soul just to call you my own Got a moon above me, but there's no one to love me Lover man, oh, where can you be Ik heb horen zeggen Dat de sensatie van romantiek kan zijn als een hemelse droom Ik ga naar bed met een gebed dat je met me zult vrijen Hoe vreemd het ook lijkt Op een dag zullen we elkaar ontmoeten En je droogt al mijn tranen Dan fluister je lieve dingen in mijn oren Knuffelen en zoenen Oh, wat heb ik gemist Lover man oh where can you be Oh, wat heb ik gemist Lover man, oh, where can you be