Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: shirley horn Songtekst: you won't forget me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: shirley horn - you won't forget me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you won't forget me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van shirley horn! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van shirley horn en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you won't forget me .

Origineel

You won't forget me, though you may try I'm part of memories, too wonderful to die And it will happen, that now and then You'll fall to wonderin' if we shouldn't have tried again You won't forget me, on nights like this The moon will cast on you the shadow of my kiss No matter where you are with whom you are You'll think of me, you won't forget me Just wait and see, you won't forget me Just wait and see, you won't forget me Just wait and see

 

Vertaling

Je zult me niet vergeten, hoewel je het kunt proberen Ik ben een deel van herinneringen, te mooi om te sterven En het zal gebeuren, dat nu en dan je je afvraagt of we het niet opnieuw hadden moeten proberen Je zult me niet vergeten, op nachten als deze De maan zal de schaduw van mijn kus op je werpen Het maakt niet uit waar je bent met wie je bent Je zult aan me denken, je zult me niet vergeten Wacht maar af, je zult me niet vergeten Wacht maar af, je zult me niet vergeten Wacht maar af