Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: shirley murdock Songtekst: be free

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: shirley murdock - be free ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van be free? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van shirley murdock! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van shirley murdock en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals be free .

Origineel

Tonight Now, this little girl was born to dance my good side My bad side was worrying me You see the man I love ain't nowhere to be found I'm staring at the phone but it won't make a sound These four walls are getting me down I gotta get on a merry-go-round What you gonna do, I made up my mind Tonight I'll be free I'm gonna dance like I belong to me tonight I'm gonna dance, dance, dance Dance, dance tonight I'm gonna dance like I belong to me I'm tryna keep it together it's bout to get me down oh What you want from a lady I don't understand You're always peeking at the ladies with the Short dresses on you only want me in mine when We're alone I'm going out tonight I'm in a real Good mood I need a change of space and a fresh Attitude I'm tired now I can't take it nomore What you gonna do, what you gonna do I made up my mind Tonight I'll be free I'm gonna dance like I belong to me tonight I'm gonna dance, dance, dance Dance, dance tonight I'm gonna dance like I belong to me Tonight I'm gonna be free, I'm gonna be free

 

Vertaling

Vanavond Nu, dit kleine meisje is geboren om mijn goede kant te dansen Mijn slechte kant baarde me zorgen Zie je, de man waar ik van hou is nergens te vinden Ik staar naar de telefoon maar hij maakt geen geluid Deze vier muren maken me depressief. Ik moet op een draaimolen stappen. Wat ga je doen? Ik heb een besluit genomen. Vanavond zal ik vrij zijn, ik ga dansen alsof I belong to me tonight I'm gonna dance, dance, dance Dans, dans vanavond Ik ga dansen alsof ik bij mij hoor I'm tryingna keep it together it's bout to get me down oh What you want from a lady I don't understand You're always peeking at the ladies with the Korte jurkjes aan je wilt me alleen in de mijne als We alleen zijn Ik ga uit vanavond Ik ben in een echte Goed humeur Ik heb een verandering van ruimte nodig en een frisse Attitude I'm tired now I can't take it nomore Wat ga je doen, wat ga je doen, ik heb een besluit genomen Vanavond zal ik vrij zijn, ik ga dansen zoals I belong to me tonight I'm gonna dance, dance, dance Dance, dance tonight I'm gonna dance like I belong to me Tonight Ik zal vrij zijn, ik zal vrij zijn