Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sia Songtekst: bird set free

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sia - bird set free ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bird set free? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sia! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sia en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bird set free .

Origineel

Clipped wings, I was a broken thing. Had a voice, had a voice but I could not sing. You'd worn me down. I struggled on the ground. So lost, the line had been crossed. Had a voice, had a voice but I could not talk. You held me down. I struggle to fly now. But there's a scream inside we all try to hide. We hold on so tight, we cannot deny. Eats us alive, oh it eats us alive. Yes, there's a scream inside we all try to hide. We hold on so tight, but I don't wanna die, no. I don't wanna die, I don't wanna die. And I don't care if I sing off key. I find myself in my melodies. I sing for love, I sing for me. I'll shout it out like a bird set free. No I don't care if I sing off key. I find myself in my melodies. I sing for love, I sing for me. I'll shout it out like a bird set free. I'll shout it out like a bird set free. I'll shout it out like a bird set free. Now I fly, hit the high notes. I have a voice, have a voice, hear me roar tonight. You held me down. But I fought back loud. But there's a scream inside we all try to hide. We hold on so tight, we cannot deny. Eats us alive, oh it eats us alive. Yes, there's a scream inside we all try to hide. We hold on so tight, but I don't wanna die, no. I don't wanna die, I don't wanna die. And I don't care if I sing off key. I find myself in my melodies. I sing for love, I sing for me. I'll shout it out like a bird set free. No I don't care if I sing off key. I find myself in my melodies. I sing for love, I sing for me. I'll shout it out like a bird set free. I'll shout it out like a bird set free. I'll shout it out like a bird set free. I'll shout it out like a bird set free. I'll shout it out like a bird set free. I'll shout it out like a bird set free

 

Vertaling

Geknipte vleugels, ik was een gebroken ding. Had een stem, had een stem maar ik kon niet zingen. Je had me uitgeput. Ik worstelde op de grond. Zo verloren, de grens was overschreden. Had een stem, had een stem maar ik kon niet praten. Je hield me naar beneden. Ik vecht nu om te vliegen. Maar er is een schreeuw van binnen die we allemaal proberen te verbergen. We houden ons zo stevig vast, we kunnen het niet ontkennen. Het vreet ons levend op, oh het vreet ons levend op. Ja, er is een schreeuw van binnen die we allemaal proberen te verbergen. We houden ons zo stevig vast, maar ik wil niet sterven, nee. Ik wil niet sterven, ik wil niet sterven. En het kan me niet schelen als ik vals zing. Ik vind mezelf in mijn melodieën. Ik zing voor de liefde, ik zing voor mezelf. Ik roep het uit als een vogel die vrij is. Nee, het kan me niet schelen als ik zing buiten de toon. Ik vind mezelf in mijn melodieën. Ik zing voor de liefde, ik zing voor mezelf. Ik schreeuw het uit als een vogel die vrij is. Ik roep het uit als een vogel die vrij is. Ik zal het uitschreeuwen als een vogel die vrij is. Nu vlieg ik, raak de hoge noten. Ik heb een stem, heb een stem, hoor me brullen vanavond. Je hield me tegen. Maar ik vocht hard terug. Maar er is een schreeuw van binnen die we allemaal proberen te verbergen. We houden ons zo stevig vast, we kunnen het niet ontkennen. Het vreet ons levend op, oh het vreet ons levend op. Ja, er is een schreeuw van binnen die we allemaal proberen te verbergen. We houden ons zo stevig vast, maar ik wil niet sterven, nee. Ik wil niet sterven, ik wil niet sterven. En het kan me niet schelen als ik vals zing. Ik vind mezelf in mijn melodieën. Ik zing voor de liefde, ik zing voor mezelf. Ik roep het uit als een vogel die vrij is. Nee, het kan me niet schelen als ik zing buiten de toon. Ik vind mezelf in mijn melodieën. Ik zing voor de liefde, ik zing voor mezelf. Ik schreeuw het uit als een vogel die vrij is. Ik roep het uit als een vogel die vrij is. Ik schreeuw het uit als een vogel die vrij is. Ik zal het uitschreeuwen als een vogel die vrij is. Ik zal het uitschreeuwen als een vogel die vrij is. Ik schreeuw het uit als een vogel in vrijheid