Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sia Songtekst: don’t bring me down

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sia - don’t bring me down ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don’t bring me down? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sia! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sia en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don’t bring me down .

Origineel

[Verse 1] Faint light of dawn I'm listening to you breathing in and breathing out Needing nothing You're honey dipped You are beautiful, floating clouds, soft world I can't feel my lips [Pre-Chorus] I'm going down, I don't want to change I'm going down, going down the drain [Chorus] Don't bring me down, I beg you Don't bring me down, I won't let you Don't bring me down [Verse 2] Then all of that's annulled and I'm anyone's, everyone's We are one Your face becomes the sun And I'm addicted to the joy that the little things Those little things The little things they bring [Pre-Chorus] I'm going down, I don't want to change I'm going down, going down the drain [Chorus] Don't bring me down, I beg you Don't bring me down, I won't let you Don't bring me down [Bridge] So now for restless mind I could go either way [Pre-Chorus] I'm going down, I don't want to change I'm going down, going down the drain [Chorus] Don't bring me down, I beg you Don't bring me down, I won't let you Don't bring me down, I beg you Don't bring me down, I won't let you Don't bring me down, I beg you Don't bring me down, I won't let you Don't bring me down [Outro] There's nothing left to choose So I fight a war inside my head Stay the night, protect me

 

Vertaling

[Verse 1] Het zwakke licht van de dageraad I'm listening to you breathing in and breathing out Needing nothing You're honey dipped Je bent mooi, drijvende wolken, zachte wereld Ik kan mijn lippen niet voelen [Pre-Chorus] I'm going down, I don't want to change I'm going down, going down the drain [refrein] Haal me niet naar beneden, ik smeek het je Haal me niet naar beneden, ik laat je niet gaan Breng me niet naar beneden [Verse 2] Dan is dat alles nietig en ben ik van iedereen, iedereen We zijn één Jouw gezicht wordt de zon And I'm addicted to the joy that the little things Die kleine dingen De kleine dingen die ze brengen [Pre-Chorus] I'm going down, I don't want to change I'm going down, going down the drain [refrein] Haal me niet naar beneden, ik smeek het je Haal me niet naar beneden, ik laat je niet gaan Haal me niet naar beneden [Brug] Dus nu voor rusteloze geest I could go either way [Pre-Chorus] I'm going down, I don't want to change I'm going down, going down the drain [refrein] Haal me niet naar beneden, ik smeek het je Breng me niet naar beneden, ik laat je niet gaan Haal me niet naar beneden, ik smeek het je Laat me niet zakken, ik laat het niet toe Don't bring me down, I beg you Haal me niet naar beneden, ik laat het niet toe Don't bring me down [Outro] There's nothing left to choose Dus ik vecht een oorlog uit in mijn hoofd Blijf de nacht, bescherm me