Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: silverchair Songtekst: paint pastel princess

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: silverchair - paint pastel princess ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van paint pastel princess? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van silverchair! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van silverchair en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals paint pastel princess .

Origineel

It's only self-rejection. With a mean left. Cold carbon copied coping. And it's mean theft. That's been left behind. Paint pastel princess. Bo and arapax. The shelves when they're broken. I'll beg you, beg you. Waste life when youth is sweeter, neater. Content with contents. Cultures cringing at accents. And it's too tense, camp out (nonsense). She tastes the candy. Sugarless, cancerous. Crave cocaine cop shows. I'll beg you, beg you. But it's all the same to me. But it's all the same to me. But it's all the same to me. But it's all the same to me. Paint pastel princess. Bo and arapax. The shelves when they're broken. I'll beg you, beg you

 

Vertaling

Het is alleen maar zelfverwerping. Met een gemene linkse. Koude koolstof gekopieerde coping. En het is gemene diefstal. Dat is achtergelaten. Verf pastel prinses. Bo en arapax. De planken als ze gebroken zijn. Ik zal je smeken, smeken. Het leven verspillen als de jeugd zoeter, netter is. Tevreden met de inhoud. Culturen ineenkrimpen bij accenten. En het is te gespannen, kamp uit (onzin). Ze proeft het snoep. Suikerloos, kankerachtig. Hunker naar cocaïne cop shows. Ik smeek je, smeek je. Maar het is allemaal hetzelfde voor mij. Maar het is allemaal hetzelfde voor mij. Maar het is allemaal hetzelfde voor mij. Maar het is allemaal hetzelfde voor mij. Schilder pastel prinses. Bo en arapax. De planken als ze gebroken zijn. Ik zal je smeken, je smeken