Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: simion luca Songtekst: nobody knows

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: simion luca - nobody knows ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van nobody knows? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van simion luca! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van simion luca en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals nobody knows .

Origineel

I pretend that I'm glad you went away But these four walls close in more every day And I'm dying inside and nobody knows it but me Like a clown I put on a show The pain is real even if nobody knows And I'm crying inside and nobody knows it but me Why didn't I say the things I needed to say How could I let my angel get away Now my world is just a-tumblin' down I can say it so clearly but you're nowhere around The night are lonely, the days are so sad And I just keep thinkin' about the love that we had And I'm missing you and nobody knows it but me How blue can I get, you could ask my heart Just like a jigsaw puzzle it's been torn all apart A million words couldn't say just how I feel A million years from now, you know, I'll be loving you still The night are lonely, the days are so sad And I just keep thinkin' about the love that we had And I'm missing you and nobody knows it but me The night are lonely, the days are so sad And I just keep thinkin' about the love that we had And I'm missing you and nobody knows it but me

 

Vertaling

Ik doe alsof ik blij ben dat je weg bent. Maar deze vier muren sluiten zich elke dag meer En ik ga dood van binnen en niemand weet het behalve ik Als een clown voer ik een show op De pijn is echt, ook al weet niemand het En ik huil van binnen en niemand weet het, behalve ik Waarom zei ik niet de dingen die ik moest zeggen Hoe kon ik mijn engel laten gaan Nu is mijn wereld gewoon aan het instorten Ik kan het zo duidelijk zeggen maar je bent nergens in de buurt De nachten zijn eenzaam, de dagen zijn zo triest And I just keep thinkin' about the love that we had En ik mis je en niemand weet het, behalve ik How blue can I get, you could ask my heart Just like a jigsaw puzzle it's been torn all apart Een miljoen woorden kunnen niet zeggen hoe ik me voel Een miljoen jaar vanaf nu, weet je, zal ik nog steeds van je houden De nachten zijn eenzaam, de dagen zijn zo triest And I just keep thinkin' about the love that we had And I'm missing you and nobody knows it but me De nachten zijn eenzaam, de dagen zijn zo triest And I just keep thinkin' about the love that we had And I'm missing you and nobody knows it but me