Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: simon webbe Songtekst: sunshine (love like that)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: simon webbe - sunshine (love like that) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sunshine (love like that)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van simon webbe! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van simon webbe en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sunshine (love like that) .

Origineel

It's one of those time, when you know what to stay Should have said it a little more, but life gets in the way And that can be the difference, between a woman and a man When one shows affection, and the other does the best he can I just know, gotta get, from my heart to my head, got the words on my breath right now (Like a shadow you are my sunshine) You make me smile when the tide is running in high Take all the weight that troubles my mind, (like fire under the night sky) You make me strong through the times both happy and sad And everybody's looking for a love like that A love like that, a love like that (lay beside me, guide me home) Everybody's searching, trying so hard to find Some kind of an angel, who can share their whole lives As we turn all the corners, don't wanna lose you on the way So I'll turn back the pages, I gotta say this girl before it's too late I just know, gotta get, from my heart to my head, got the words on my breath right now (Like a shadow you are my sunshine) You make me smile when the tide is running in high Take all the weight that troubles my mind, (like fire under the night sky) You make me strong through the times both happy and sad And everybody's looking for a love like that A love like that, a love like that (lay beside me, guide me home) I just know, gotta get, from my heart to my head, got the words on my breath right now A love like that A love like that.

 

Vertaling

Het is een van die momenten, wanneer je weet wat je moet blijven Je had het wat meer moeten zeggen, maar het leven staat in de weg En dat kan het verschil zijn, tussen een vrouw en een man Als de een genegenheid toont, en de ander doet wat hij kan Ik weet gewoon, moet, van mijn hart naar mijn hoofd, heb de woorden op mijn adem nu (Als een schaduw ben jij mijn zonneschijn) Je laat me glimlachen als het tij hoog oploopt Take all the weight that troubles my mind, (like fire under the night sky) Je maakt me sterk door de tijden heen zowel gelukkig als verdrietig En iedereen is op zoek naar een liefde als dat Een liefde als dat, een liefde als dat (leg naast me, leid me naar huis) Iedereen zoekt, probeert zo hard te vinden Een soort engel, die hun hele leven kan delen Als we alle hoeken omslaan, wil ik je onderweg niet verliezen So I'll turn back the pages, I gotta say this girl before it's too late I just know, gotta get, from my heart to my head, got the words on my breath right now (Als een schaduw ben je mijn zonneschijn) You make me smile when the tide is running in high Take all the weight that troubles my mind, (like fire under the night sky) Je maakt me sterk door de tijden heen zowel gelukkig als verdrietig En iedereen is op zoek naar een liefde als dat Een liefde als dat, een liefde als dat (lig naast me, leid me naar huis) I just know, gotta get, from my heart to my head, got the words on my breath right now A love like that Een liefde als dat.