Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: simple minds Songtekst: cry again

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: simple minds - cry again ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cry again? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van simple minds! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van simple minds en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cry again .

Origineel

It's difficult to love you When you do the things you do Time and time again And when i try to play it wrong You turn from smooth You play it rough once again You make me cry You make me cry again You make me cry You make me cry again You make me cry You make me cry Saturday, same old story Sunday mornings wounded glory repeats again And every day a dream is born Is counted by a love thats torn, deep again You make me cry You make me cry again And the tears roll by You make me cry again You make me cry And you make me cry You make me cry You make me cry again Tide? that turns me into this ocean Subsides again So high and so dry With this bitter emotion lies again You make me cry You make me cry And you make me cry Stop making me cry Stop making me cry And you make me cry You make me cry

 

Vertaling

Het is moeilijk om van je te houden Als je de dingen doet die je doet Keer op keer En als ik het verkeerd probeer te spelen Je draait van glad Je speelt het weer ruw Je maakt me aan het huilen Je maakt me weer aan het huilen Je maakt me aan het huilen Je maakt me weer aan het huilen Je maakt me aan het huilen Je maakt me aan het huilen Zaterdag, zelfde oude verhaal Zondagmorgen, gewonde glorie herhaalt zich weer En elke dag wordt er een droom geboren Wordt geteld door een liefde die is gescheurd, weer diep Je maakt me aan het huilen. Je maakt me weer aan het huilen En de tranen rollen voorbij Je maakt me weer aan het huilen Je maakt me aan het huilen En jij maakt me aan het huilen Je maakt me aan het huilen Je maakt me weer aan het huilen. Het tij? dat me in deze oceaan verandert Zakt weer weg Zo hoog en zo droog Met deze bittere emotie ligt weer Je maakt me aan het huilen. Je maakt me aan het huilen En jij maakt me aan het huilen Stop met me te laten huilen Stop met me te laten huilen En jij maakt me aan het huilen Je maakt me aan het huilen