Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: simple minds Songtekst: new gold dream (81,82,83,84)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: simple minds - new gold dream (81,82,83,84) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van new gold dream (81,82,83,84)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van simple minds! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van simple minds en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals new gold dream (81,82,83,84) .

Origineel

New Gold Dream. She is the one in front of me, the siren and the ecstasy. New Gold Dream. Crashing beats and fantasy, setting sun in front of me. New Gold Dream. And the world goes hot. And the cities take. And the beat goes crashing. All along the way. She is your friend until the ocean breaks. And when you dream, dream in the dream with me. And when you dream, dream in the dream with me. 81 - 82 - 83 - 84. 81 - 82 - 83 - 84. New Gold Dream. Sun is set in front of me, worldwide on the widest screen. New Gold Dream. Burning bridge and ecstasy, crashing beats and fantasy. Dream in the dream with. And the world goes hot. And the cities take. And the beat goes crashing. All along the way. She is your only friend until the ocean breaks. And when you dream, dream in the dream with me. And when we dream, dream in the dream with me. 81 - 82 - 83 - 84. 81 - 82 - 83 - 84. New Gold Dream. The siren and the ecstasy, she's the one in front of me. New Gold Dream. .... Words & Music : Simple Minds (C) EMI Publishing Ltd Reproduced without permission.

 

Vertaling

Nieuwe Gouden Droom. Zij is degene die voor me staat, de sirene en de extase. Nieuwe Gouden Droom. Knallende beats en fantasie, ondergaande zon voor me. Nieuwe gouden droom. En de wereld wordt heet. En de steden nemen. En de beat gaat crashen. Langs de hele weg. Ze is je vriend tot de oceaan breekt. En als je droomt, droom dan in de droom met mij. En als je droomt, droom dan in de droom met mij. 81 - 82 - 83 - 84. 81 - 82 - 83 - 84. Nieuwe Gouden Droom. De zon gaat voor me onder, wereldwijd op het breedste scherm. Nieuwe gouden droom. Brandende brug en extase, verpletterende beats en fantasie. Droom in de droom met. En de wereld gaat heet. En de steden nemen. En de beat gaat crashen. Langs de hele weg. Ze is je enige vriend tot de oceaan breekt. En als je droomt, droom dan in de droom met mij. En als we dromen, droom dan in de droom met mij. 81 - 82 - 83 - 84. 81 - 82 - 83 - 84. Nieuwe Gouden Droom. De sirene en de extase, zij is degene die voor me staat. New Gold Dream. .... Words & Music : Simple Minds (C) EMI Publishing Ltd Overgenomen zonder toestemming.