Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: simply red Songtekst: i love you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: simply red - i love you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i love you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van simply red! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van simply red en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i love you .

Origineel

I love you. Hums the April breeze.. I love you. Echo the hills.. I love you. The golden dawn agrees. As once more she sees. Daffodils.. It's spring again. And birds on the wing again. Start to sing again. The old melody.. I love you,. That's the song of songs. And it all belongs. To you and me.. It's spring again. And birds on the wing again. Start to sing again. The old melody.. I love you,. That's the song of songs. And it all belongs. To you and me.

 

Vertaling

Ik hou van jou. Neuriet de aprilbries... Ik hou van je. Echo van de heuvels... Ik hou van je. De gouden dageraad stemt toe. Als ze weer ziet. Narcissen... Het is weer lente. En vogels op de vleugel weer. Beginnen weer te zingen. De oude melodie... Ik hou van jou... Dat is het lied der liederen. En het behoort allemaal. Van jou en mij... Het is weer lente. En vogels op de vleugel weer. Beginnen weer te zingen. De oude melodie... Ik hou van jou... Dat is het lied der liederen. En het behoort allemaal. Van jou en mij.