Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Simply Red Songtekst: If You Don't Know By Now

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Simply Red - If You Don't Know By Now ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van If You Don't Know By Now? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Simply Red! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter S van Simply Red en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals If You Don't Know By Now .

Origineel

never never never know me All the things that we've been through You should understand me like I understand you Now girl I know the difference between right and wrong I ain't gonna do nothing to break up our happy home Oh don't get so excited when I come home a little late at night Cause we only act like children when we argue fuss and fight If you don't know me by now (If you don't know me) You will never never never know me (No you won't) If you don't know me by now You will never never never know me We've all got our own funny moods I've got mine, woman you've got yours too Just trust in me like I trust in you As long as we've been together it should be so easy to do Just get yourself together or we might as well say goodbye What good is a love affair when you can't see eye to eye, oh If you don't know me by now (If you don't know me) You will never never never know me (No you won't) If you don't know me by now (You will never never never know me) You will never never never know me (ooh) Writers: KENNETH GAMBLE, LEON HUFF Lyrics © Sony/ATV Music Publishing LLC, Warner/Chappell Music, Inc. Lyrics licensed by LyricFind

 

Vertaling

ken me nooit nooit Alle dingen die we hebben meegemaakt Je zou me moeten begrijpen zoals ik je begrijp Nu, meisje, ik weet het verschil tussen goed en kwaad Ik ga niets doen om ons gelukkige huis te verbreken Oh, word niet zo opgewonden als ik 's avonds laat thuis kom Omdat we ons alleen als kinderen gedragen als we ruzie maken en vechten Als je me nu niet kent (als je me niet kent) Je zult me ??nooit nooit kennen (nee dat doe je niet) Als je me nu niet kent Je zult me ??nooit nooit kennen We hebben allemaal onze eigen grappige stemmingen Ik heb de mijne, vrouw die jij ook hebt Vertrouw me gewoon alsof ik op je vertrouw Zolang we samen zijn geweest, zou het zo gemakkelijk moeten zijn Ga gewoon samen zijn of we kunnen net zo goed afscheid nemen Wat heb je aan een liefdesrelatie als je niet in één oogopslag kunt kijken, oh Als je me nu niet kent (als je me niet kent) Je zult me ??nooit nooit kennen (nee dat doe je niet) Als je me nu niet kent (je zult me ??nooit nooit kennen) Je zal me nooit nooit kennen (ooh) Schrijvers: KENNETH GAMBLE, LEON HUFF Lyrics © Sony / ATV Music Publishing LLC, Warner / Chappell Music, Inc. Lyrics met licentie van LyricFind