Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: simply red Songtekst: you make me believe

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: simply red - you make me believe ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you make me believe? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van simply red! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van simply red en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you make me believe .

Origineel

Sometimes you're my mama Sometimes my little baby girl Occasionally you're my puttana But then you've sweet, sweet sweet love And it makes me believe That I should never lose you love You make me believe Fulfill all my fantasies Moisten up all my warmest dreams Hold my love in silk bandanas And then just scream, scream it love Cause it would make me weep If I should ever lose your love Cause you make me believe But then you're sweet, sweet sweet love And it makes me believe That I should never lose your love You make me believe

 

Vertaling

Soms ben je mijn mama Soms ben je mijn kleine meid Af en toe ben je mijn puttana Maar dan heb je zoete, zoete liefde En het laat me geloven Dat ik je nooit mag verliezen liefde Je laat me geloven Vervul al mijn fantasieën Bevochtig al mijn warmste dromen Houd mijn liefde in zijden bandana's En dan gewoon schreeuwen, schreeuw het liefde Want het zou me aan het huilen maken Als ik ooit jouw liefde zou verliezen Want je laat me geloven Maar dan ben je zoet, zoete zoete liefde En het laat me geloven Dat ik je liefde nooit mag verliezen Jij laat me geloven