Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sinéad harnett Songtekst: she ain’t me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sinéad harnett - she ain’t me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van she ain’t me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sinéad harnett! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sinéad harnett en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals she ain’t me .

Origineel

[Verse 1] We built these walls of steel and what a waste of time You went ahead and made them crumble just one night I give, she takes, I bend, you break This love, but thank god cause if [Pre-Chorus] She's gonna give you more She's gonna take the heat Baby, I guess she's better Better than I'll ever be It seems you've made your bed You gave her the key Guess you belong together As everyone else can see [Chorus] But baby, she ain't me Baby, she ain't me Baby, she ain't me Baby, she ain't me [Verse 2] I count my lucky stars above each day, I swear That there's no me and you, there's only you and her Your loss, my gain, your biggest mistake To let me go, but thank god cause if [Pre-Chorus] She's gonna give you more She's gonna take the heat Baby, I guess she's better Better than I'll ever be It seems you've made your bed You gave her the key Guess you belong together As everyone else can see [Chorus] But baby, she ain't me Baby, she ain't me Baby, she ain't me Baby, she ain't me Baby, she ain't me Baby, she ain't me Baby, she ain't me Baby, she ain't me [Bridge] Go ahead and have her, darling But don't run back to me When you find out what she's about There'll be no loyalty Thank God she came between us Show me you can be true You've lost the best There's nothing left, no [Pre-Chorus] She's gonna give you more She's gonna take the heat Baby, I guess she's better Better than I'll ever be It seems you've made your bed You gave her the key Guess you belong together As everyone else can see [Chorus] But baby, she ain't me Baby, she ain't me Baby, she ain't me Baby, she ain't me Baby, she ain't me Baby, she ain't me Baby, she ain't me Baby, she ain't me

 

Vertaling

[Verse 1] We bouwden deze muren van staal en wat een verspilling van tijd You went ahead and made them crumble just one night Ik geef, zij neemt, ik buig, jij breekt This love, but thank god cause if [Pre-Chorus] She's gonna give you more She's gonna take the heat Baby, I guess she's better Better than I'll ever be It seems you've made your bed You gave her the key Guess you belong together Zoals iedereen kan zien [Chorus] But baby, she ain't me Schatje, ze is mij niet Schatje, ze is mij niet Schatje, ze is mij niet [Verse 2] I count my lucky stars above each day, I swear Dat er geen ik en jij is, er is alleen jij en haar Jouw verlies, mijn winst, je grootste fout To let me go, but thank god cause if [Pre-Chorus] She's gonna give you more She's gonna take the heat Baby, I guess she's better Better than I'll ever be It seems you've made your bed You gave her the key Guess you belong together Zoals iedereen kan zien [Chorus] But baby, she ain't me Schatje, ze is mij niet Schatje, ze is mij niet Schatje, ze is mij niet Schatje, ze is mij niet Schatje, ze is mij niet Baby, ze is mij niet Schatje, ze is mij niet [Bridge] Ga je gang en neem haar, schat But don't run back to me Als je erachter komt wat ze is Er zal geen loyaliteit zijn Godzijdank kwam ze tussen ons in Laat me zien dat je trouw kunt zijn Je hebt het beste verloren There's nothing left, no [Pre-Chorus] She's gonna give you more She's gonna take the heat Baby, I guess she's better Better than I'll ever be It seems you've made your bed You gave her the key Guess you belong together Zoals iedereen kan zien [Chorus] But baby, she ain't me Schatje, ze is mij niet Schatje, ze is mij niet Schatje, ze is mij niet Schatje, ze is mij niet Baby, ze is mij niet Schatje, ze is mij niet Baby, she ain't me