Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sinéad o’connor Songtekst: song of jerusalem

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sinéad o’connor - song of jerusalem ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van song of jerusalem? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sinéad o’connor! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sinéad o’connor en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals song of jerusalem .

Origineel

Ran down and the lady said it It got torn down And the priest just said It got burned They give me five years five years It's my turn Ran down and the lady said it It got torn down And the priest just said It got burned They give me five years five years It's my turn Oh Jerusalem Oh Jerusalem Getting tired of you doing this to me I'm gonna hit you if you say that to me One more time I want to see you And you're saying you're busy I want to stop it And you said it would be easy It sure takes time Hope your next time Gonna be the last time Hope you don't two-time It'll be the best time There won't be no next time It's show time I hope you do What you said When you swore You'd make it better Deliver all the letters On time Jerusalem Jerusalem Jerusalem Jerusalem Jerusalem

 

Vertaling

Afgebroken en de dame zei het Het werd afgebroken En de priester zei net Het is verbrand. Ze geven me vijf jaar, vijf jaar. Het is mijn beurt. Afgebroken en de dame zei het It got torn down En de priester zei net Het is verbrand. Ze geven me vijf jaar, vijf jaar. Het is mijn beurt. Oh Jeruzalem Oh Jeruzalem Ik word er moe van dat je me dit aandoet Ik ga je slaan als je dat tegen me zegt Nog een keer. Ik wil je zien. En jij zegt dat je het druk hebt Ik wil ermee stoppen En je zei dat het makkelijk zou zijn Het kost zeker tijd Ik hoop dat je volgende keer Dat het de laatste keer is Ik hoop dat je geen twee keer komt It'll be the best time There won't be no next time Het is show time Ik hoop dat je doet Wat je zei When you swore dat je het beter zou maken Bezorg alle brieven Op tijd. Jeruzalem Jeruzalem Jeruzalem Jeruzalem Jerusalem