Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sinesio e henrique Songtekst: procurando fogo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sinesio e henrique - procurando fogo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van procurando fogo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sinesio e henrique! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sinesio e henrique en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals procurando fogo .

Origineel

Às vezes eu não sei o que é que eu tô fazendo aqui, na sua frente. Tentando entender essa situação ruim entre a gente. Se eu falo com você não me responde nada. Não dá pra esconder que tem alguma coisa errada acontecendo aqui. Tá diferente. Refrão. Tô preso nesse jogo, procurando fogo. Que eu nem sei como apagou. De toda nossa história, é só na memória. Que ainda existe esse amor. O nosso amor. Às vezes eu não sei o que é que eu tô fazendo aqui, na sua frente. Tentando entender essa situação ruim entre a gente. Se eu falo com você não me responde nada. Não dá pra esconder que tem alguma coisa errada acontecendo aqui. Tá diferente. Refrão. Tô preso nesse jogo, procurando fogo. Que eu nem sei como apagou. De toda nossa história, é só na memória. Que ainda existe esse amor. O nosso amor

 

Vertaling

Soms weet ik niet wat ik hier doe, waar jij bij bent. Proberen om deze slechte situatie tussen ons te begrijpen. Als ik met je praat, geef je me geen antwoord. Je kunt niet verbergen dat er hier iets mis is. Het is anders. Refrein. Ik zit vast in dit spel, op zoek naar vuur. Ik weet niet eens hoe ik het moet uitdrukken. Van al onze geschiedenis, is het alleen in het geheugen. Dat deze liefde nog steeds bestaat. Onze liefde. Soms weet ik niet wat ik hier doe, waar jij bij bent. Proberen om deze slechte situatie tussen ons te begrijpen. Als ik met je praat, geef je me geen antwoord. Je kunt niet verbergen dat er hier iets mis is. Het is anders. Refrein. Ik zit vast in dit spel, op zoek naar vuur. Ik weet niet eens hoe ik het moet uitdrukken. Van al onze geschiedenis, is het alleen in het geheugen. Dat deze liefde nog steeds bestaat. Onze liefde