Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: siouxsie and the banshees Songtekst: overground

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: siouxsie and the banshees - overground ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van overground? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van siouxsie and the banshees! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van siouxsie and the banshees en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals overground .

Origineel

Got to give up life in this netherworld Going to go up to where the air is stale And live a life of pleasantries And mingle in the modern families Overground--from abnormality Overboard--for identity Overground--for normality Overboard--for identity This limbo is no place To be a digit in another space In another crowd I'm nameless bound Overground--from abnormality Overboard--for identity Overground--for normality Overboard--for identity Overground--I'll be worse than me Overground--it's clear to me Overground--I'll be worse than me Overground--it's clear to me It's clear to me Overground Overground I'll be worse than me I'll be worse than me

 

Vertaling

Ik moet het leven in deze onderwereld opgeven. Ik ga naar boven waar de lucht muf is En een leven van pleziertjes leiden En je mengen in de moderne families Bovengronds - van abnormaliteit Overboord, voor identiteit Bovengronds, naar normaliteit Overboord-voor identiteit Deze limbo is geen plaats Om een cijfer te zijn in een andere ruimte In een andere menigte Ik ben naamloos gebonden Bovengronds - van abnormaliteit Overboord-voor identiteit Bovengronds-voor normaliteit Overboord-voor identiteit Bovengronds--Ik zal erger zijn dan ik Bovengronds--het is me duidelijk Bovengronds--Ik zal erger zijn dan ik Overground--het is me duidelijk Het is me duidelijk Overground Overground Ik zal erger zijn dan ik Ik zal erger zijn dan ik