Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sir michael rocks Songtekst: u kill me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sir michael rocks - u kill me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van u kill me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sir michael rocks! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sir michael rocks en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals u kill me .

Origineel

[Verse 1] Stab me girl shoot me dead Feed me to the dogs then cut off my head Yeah drown me girl poison me Hang me from a tree using my loyalty Chain me up throw away the key Who knew that you would torture me so gorgeously I think you twisted you so sadistic emotionless bitch You could stop my car and a lot more rash Tie my foot up to the gas while I’m locked inside Set me up you can kick me right With the rock to pop a n*gga that was just his job U kill me girl yeah you murder me I only think I love you when you’re hurting me I think I’m twisted I’m so sadistic emotionistic Yeah I’m talking to you We gotta get out of this cycle It’s like we only feel alive when we feel pain [Verse 2] You stab me girl shoot me dead Feed me to the dogs then cut off my head Yeah drown me girl poison me Hang me from a tree using my loyalty Chain me up throw away the key Who knew that you would torture me so gorgeously I think you twisted you so sadistic you emotionless bitch [Outro] I think I’m twisted I’m so sa I think you twisted you so sadistic emotionless bitch

 

Vertaling

[Verse 1] Steek me meisje, schiet me dood Voer me aan de honden en snij dan mijn hoofd eraf Ja, verdrink me meisje, vergiftig me. Hang me aan een boom met mijn loyaliteit Keten me vast gooi de sleutel weg Wie wist dat je me zo heerlijk zou martelen Ik denk dat je verdraaid bent jij sadistische emotieloze trut Je zou mijn auto kunnen stoppen en nog veel meer onbesuisd Bind mijn voet vast aan het gas terwijl ik binnen opgesloten zit Stel me op je kunt me goed schoppen Met de steen om een n*gga neer te knallen dat was gewoon zijn werk Je vermoordt me meisje ja je vermoordt me Ik denk alleen dat ik van je hou als je me pijn doet Ik denk dat ik gestoord ben. Ik ben zo sadistisch en emotioneel. Ja, ik praat tegen je. We moeten uit deze cyclus geraken. Het is alsof we ons alleen levend voelen als we pijn voelen [Verse 2] Je steekt me meisje schiet me dood Voer me aan de honden en snij dan mijn hoofd eraf Ja verdrink me meisje vergiftig me Hang me aan een boom met mijn loyaliteit Keten me vast gooi de sleutel weg Wie wist dat je me zo heerlijk zou martelen Ik denk dat je zo sadistisch bent jij emotieloze trut [Outro] Ik denk dat ik verdraaid ben ik ben zo sa Ik denk dat je verdraaid bent jij sadistische emotieloze trut