Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sir michael rocks Songtekst: uno baby mami

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sir michael rocks - uno baby mami ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van uno baby mami? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sir michael rocks! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sir michael rocks en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals uno baby mami .

Origineel

[Intro] Ay yay ay yay [Hook] I just want to fit like they love me but they no like me I give you all my money and my Hyundai you can have my keys Uno oh mami I like you like a lani I used to low you know But you know baby mami ay ya ya Uno baby mami [Verse 1] And if you touch and call me You need someone to touch your body Finessing n*ggas all week so sweet I got the chicken nuggets so cheap I want watch you do your taxes Everything you do is so sexy [Hook] I’ve been looking for somebody like you I hope you been looking for me I just want to fit like they love me but they no like me I give you all my money and my Hyundai you can have my keys Uno oh mami I like you like a lani I used to low you know But you know baby mami ay ya ya Uno baby mami [Verse 2] I got the got the planned sealed in my sleep In my dreams aye you know you need a boyfriend I got exactly what you need I got the weed I got the chopper so you’re safe with me I would never let you catch a cab My cousin Vinnie drive the Uber [Hook] I been looking for somebody like you I hope you been looking for me I just want to fit like they love me but they no like me I give you all my money and my Hyundai you can have my keys Uno oh mami I like you like a lani I used to low you know But you know baby mami ay ya ya Uno baby mami

 

Vertaling

[Intro] Ay yay ay yay [Hook] Ik wil gewoon passen alsof ze van me houden maar ze houden niet van me Ik geef je al mijn geld en mijn Hyundai je mag mijn sleutels hebben Uno oh mami ik hou van je als een lani ik gebruikte het om laag te zijn weet je Maar weet je baby mami ay ya ya Uno baby mami [Verse 1] En als je me aanraakt en belt You need someone to touch your body Finessing n*ggas all week so sweet I got the chicken nuggets so cheap I want watch you do your taxes Alles wat je doet is zo sexy [Hook] Ik heb gezocht naar iemand zoals jij, ik hoop dat je naar mij hebt gezocht Ik wil gewoon passen alsof ze van me houden, maar ze houden niet van me Ik geef je al mijn geld en mijn Hyundai je mag mijn sleutels hebben Uno oh mami ik hou van je als een lani ik was laag weet je Maar weet je baby mami ay ya ya Uno baby mami [Verse 2] I got the got the planned sealed in my sleep In mijn dromen aye je weet dat je een vriendje nodig hebt I got exactly what you need I got the weed I got the chopper so you're safe with me Ik zou je nooit een taxi laten nemen Mijn neef Vinnie rijdt de Uber [Hook] Ik ben op zoek naar iemand zoals jij, ik hoop dat je op zoek bent naar mij Ik wil gewoon passen alsof ze van me houden, maar ze houden niet van me Ik geef je al mijn geld en mijn Hyundai je mag mijn sleutels hebben Uno oh mami ik hou van je als een lani ik was laag weet je Maar weet je baby mami ay ya ya Uno baby mami