Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sirenia Songtekst: aeon’s embrace

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sirenia - aeon’s embrace ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van aeon’s embrace? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sirenia! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sirenia en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals aeon’s embrace .

Origineel

This is the end, my time is over My eyes darken, my hands feel colder Here, right at the edge of the fall A frail dim light, growing brighter and brighter Here, right at the end of the world I can see the lights Are growing brighter in the distance When I close my eyes I feel the warmth of a thousand suns You were my light, my one true love It broke my heart to leave you behind I can see the lights Are growing brighter in the distance When I close my eyes I feel the warmth of a thousand suns I can see the lights Are growing brighter in the distance When I close my eyes I feel the warmth of a thousand suns

 

Vertaling

Dit is het einde, mijn tijd is voorbij Mijn ogen worden donker, mijn handen voelen kouder Hier, aan de rand van de val Een broos zwak licht, dat helderder en helderder wordt Hier, aan het einde van de wereld Ik kan de lichten zien die in de verte feller worden Als ik mijn ogen sluit voel ik de warmte van duizend zonnen Jij was mijn licht, mijn enige ware liefde Het brak mijn hart om je achter te laten Ik kan de lichten zien die in de verte feller worden Als ik mijn ogen sluit voel ik de warmte van duizend zonnen Ik kan de lichten zien die in de verte feller worden Als ik mijn ogen sluit voel ik de warmte van duizend zonnen