Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sixx a m Songtekst: pray for me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sixx a m - pray for me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pray for me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sixx a m! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sixx a m en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pray for me .

Origineel

She lights a candle. But she doesn't know why. She wants to save me. But I'm barely alive. My soul is thirsty, I just wanna get high. And make her go away. Now I'm hitting the wall. And she begs me to quit. And she drags me to Church. But I'm scared to commit. And I'm losing my mind. 'Cause she hides all my shit. She won't go away. And all I ask of her is. Pray for me, cause I don't want to. Pray for me, if you love me. Cross your heart and hope that I won't die before the best day of my life. Just pray for me tonight. I drug myself out. Of the bed that she made. And I scape her. In a black motorcade. She's pushing Bibles. And a clean bill of health. I can't make her go away. Now I'm hitting the wall. And she begs me to quit. And she drags me to Church. But I'm scared to commit. And I'm losing my mind. 'Cause she hides all my shit. She won't go away. And all I ask of her is. Pray for me, cause I don't want to. Pray for me, if you love me. Cross your heart and hope that I won't die before the best day of my life. Just pray for me tonight

 

Vertaling

Ze steekt een kaars aan. Maar ze weet niet waarom. Ze wil me redden. Maar ik ben nauwelijks in leven. Mijn ziel is dorstig, ik wil gewoon high worden. En haar weg laten gaan. Nu raak ik de muur. En ze smeekt me om te stoppen. En ze sleept me mee naar de kerk. Maar ik ben bang om me te binden. En ik verlies mijn verstand. Want ze verbergt al mijn shit. Ze wil niet weggaan. En alles wat ik van haar vraag is. Bid voor me, want ik wil het niet. Bid voor me, als je van me houdt. Kruis je hart en hoop dat ik niet sterf voor de mooiste dag van mijn leven. Bid vanavond voor me. Ik verdoofde mezelf. Uit het bed dat zij gemaakt heeft. En ik ontsnap haar. In een zwarte autocolonne. Ze duwt Bijbels. En een schone factuur van de gezondheid. Ik kan haar niet laten verdwijnen. Nu loop ik tegen de muur. En ze smeekt me om te stoppen. En ze sleept me mee naar de kerk. Maar ik ben bang om me te binden. En ik verlies mijn verstand. Want ze verbergt al mijn shit. Ze wil niet weggaan. En alles wat ik van haar vraag is. Bid voor me, want ik wil het niet. Bid voor me, als je van me houdt. Kruis je hart en hoop dat ik niet sterf voor de mooiste dag van mijn leven. Bid vanavond voor me