Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: skank Songtekst: até o amor virar poeira

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: skank - até o amor virar poeira ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van até o amor virar poeira? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van skank! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van skank en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals até o amor virar poeira .

Origineel

Quem te disse que eu não mereço. Uma pobre migalha de atenção. Quem te disse que eu desconheço. A tal milenar arte do amor. Captura minhas intenções. Me atura no coração. Seja então menos exigente. Porque a gente já tem o bastante. Você tem outras qualidades. E pode me dar as costas. Até o amor virar poeira. Só não compensa. Apagar a chama, negar os fatos. Sua presença. Como um sol me chama a vida inteira. Ilusão, eu quero crer que não. Quem te disse que eu não consigo. Parar numa próxima estação. Quem te disse que eu não desligo. O cabo dessa televisão. Meu amor, vamos dar o fora. Chorar em comédias outras. Até o amor virar poeira

 

Vertaling

Wie heeft je verteld dat ik het niet verdien... Een armzalig kruimeltje aandacht. Wie je dat verteld heeft weet ik niet. De oude kunst van de liefde. Vat mijn bedoelingen. Hou me in je hart. Wees dan minder veeleisend. Omdat we genoeg hebben. Je hebt andere kwaliteiten. En je kunt je rug naar me toekeren. Totdat liefde tot stof vergaat. Het loont gewoon niet. Om de vlam te doven, om de feiten te ontkennen. Uw aanwezigheid Als een zon die me mijn hele leven roept Illusie, ik wil geloven dat ik het niet kan. Wie heeft je verteld dat ik dat niet kan? Stop bij het volgende station. Wie heeft je verteld dat ik niet uit kan zetten De kabel van die TV. Mijn liefste, laten we hier weggaan. Huilen bij andere komedies Tot liefde tot stof vergaat