Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: skepta Songtekst: lay her down (remix)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: skepta - lay her down (remix) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lay her down (remix)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van skepta! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van skepta en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lay her down (remix) .

Origineel

[Verse 1: Skepta] You’re telling people you don’t like me Real killers never make a sound All my niggas beside me Shoot that motherfucker down This pretty lady said she likes me But she heard I get around So when I see her I swear to Jesus, I'm a lay her down [Hook: Skepta] I'm a lay her down, lay her down I'm a lay her down, lay her down I'm a lay her down, lay her down I'm a lay her down, lay her down [Verse 2: Skepta] Don’t need to say you love me 10 times I can feel it in the air I just wanna be your Dev Hynes And you can be my Jessie Ware Dreams of this queen inside my bedroom Wearing nothing but a crown Oh when I see her I swear to Jesus, I'm a lay her down [Hook: Skepta] [Verse 3: Kano] Uh, get fresh then I step out Dig the red bottom crep out So many girls around You would've thought that it was Hugh Hef now Down down down down down I lay-er If a gyal look buff, then I slay-er And if the jugs dem are big like Katy Perry then me haffi John Mayer I swear to Jesus, no pieces I copped a Porsche, no leases We both hear whistles and flutes now Fuck yo [?] London to Manny in a sec Got the mandem on deck Got the gyaldem all wet AMG livin', cause damage on the M One when I come vrum vrum [Bridge: Skepta] I'mma lay her down I just wanna feel your skin Against mine If it's the last thing I do I swear to...I swear to Jesus [Hook: Skepta] [Outro: Skepta] I swear to... I swear to... Yeah, I swear to Jesus I’m a lay her down

 

Vertaling

[Verse 1: Skepta] You're telling people you don't like me Echte moordenaars maken nooit een geluid All my niggas beside me Shoot that motherfucker down Deze mooie dame zei dat ze me leuk vindt Maar ze heeft gehoord dat ik rondloop Dus als ik haar zie Ik zweer bij Jezus, ik leg haar neer [Hook: Skepta] I'm a lay her down, lay her down I'm a lay her down, lay her down I'm a lay her down, lay her down I'm a lay her down, lay her down [Verse 2: Skepta] Don't need to say you love me 10 times I can feel it in the air I just wanna be your Dev Hynes And you can be my Jessie Ware Dromen van deze koningin in mijn slaapkamer Wearing nothing but a crown Oh als ik haar zie I swear to Jesus, I'm a lay her down [Hook: Skepta] [Verse 3: Kano] Uh, get fresh then I step out Dig the red bottom crep out So many girls around You would've thought that it was Hugh Hef now Down down down down I lay-er If a gyal look buff, then I slay-er En als de tieten groot zijn zoals Katy Perry dan moet ik John Mayer hebben. I swear to Jesus, no pieces I copped a Porsche, no leases We horen allebei fluiten en fluiten nu Fuck yo [?] London to Manny in a sec Got the mandem on deck Got the gyaldem all wet AMG livin', cause damage on the M One when I come vrum vrum [Bridge: Skepta] I'mma lay her down I just wanna feel your skin Tegen de mijne If it's the last thing I do Ik zweer bij...I swear to Jesus [Hook: Skepta] [Outro: Skepta] Ik zweer bij... I swear to... Ja, ik zweer bij Jezus I'm a lay her down