Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: skid row Songtekst: fire in the hole

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: skid row - fire in the hole ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fire in the hole? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van skid row! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van skid row en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fire in the hole .

Origineel

Why not just skin me like a yankee pig?. This neo-nazi stuff just ain't my gig. Still ain't sure what you had in mind. I picked it from the stench you left behind. . Steady drip of memory for my head. Bet you got jealousidal tendencies. Could I wind up dead. . Something going around. Then there's fire in the hole. Cover me I'm going down. Then there's fire in the hole. . Unlucky white kid didn't leave with the blues. Paintballs of fire. He had a ball with Dio. Give us love while we're covered in blood. Flying high but ain't sure which way is up. . Crash landing in the submarines. Belly up to the enemy. . Something going around. Then there's fire in the hole. Am I even sinking fast on the ship of souls. Cover me I'm going down. Then there's fire in the hole. . There's something going around. Then there's fire in the hole. Cover me I'm going down. Then there's fire in the hole. Am I even sinking fast on the ship of souls. Cover me I'm going down

 

Vertaling

Waarom vil je me niet gewoon als een yankee varken? Dit neo-nazi gedoe is gewoon niet mijn ding. Ik weet nog steeds niet wat je van plan was. Ik pikte het uit de stank die je achterliet. . Een constante druppel geheugen voor mijn hoofd. Ik wed dat je jaloerse neigingen hebt. Kan ik dood eindigen. Er gaat iets rond. Dan is er vuur in het gat. Dek me, ik ga naar beneden. Dan is er vuur in de kuil. . Ongelukkige blanke jongen ging niet weg met de blauwen. Vuurballen. Hij had een bal met Dio. Geef ons liefde terwijl we onder het bloed zitten. Flying high but ain't sure which way is up. . Crash landing in de onderzeeërs. Buik in naar de vijand. . Er gaat iets rond. Dan is er vuur in het gat. Zink ik nog snel op het schip der zielen. Dek me ik ga naar beneden. Dan is er vuur in het gat. . Er gaat iets rond. Dan is er vuur in de kuil. Dek me, ik ga naar beneden. Dan is er vuur in de kuil. Zink ik zelfs snel op het schip der zielen. Dek me ik ga naar beneden