Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: skid row Songtekst: new generation

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: skid row - new generation ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van new generation? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van skid row! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van skid row en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals new generation .

Origineel

I sold my soul for you. You cut my life in two. Nightmares from what I've seen and where I've been. made me run from you again. Controlling, big brother's eye. Containment? I'd rather die. We're all part of a new generation. sold our souls to the next temptation. lead us not to our own damnation. I've seen what hatred brings. I've seen the flesh of kings. Blinded by my eyes my mouth you've sewn it shut. protecting me from fucking up?

 

Vertaling

Ik verkocht mijn ziel voor jou. Je sneed mijn leven in tweeën. Nachtmerries van wat ik heb gezien en waar ik ben geweest. deden me weer van je wegrennen. Beheersing, het oog van de grote broer. Beheersing? Ik sterf nog liever. We zijn allemaal deel van een nieuwe generatie. We hebben onze zielen verkocht aan de volgende verleiding. Leid ons niet naar onze eigen verdoemenis. Ik heb gezien wat haat brengt. Ik heb het vlees van koningen gezien. Verblind door m'n ogen, m'n mond die je dichtnaaide. Beschermde je me tegen het verkloten?