Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: skillet Songtekst: don’t wake me (pull remix)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: skillet - don’t wake me (pull remix) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don’t wake me (pull remix)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van skillet! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van skillet en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don’t wake me (pull remix) .

Origineel

I went to bed I was thinking about You I ain't the same since I'm living without You All the memories are getting colder All the things that I wanna do over I went to bed I was thinking about You I wanna talk and laugh like we used to When I see You in my dreams at night It's so real but it's in my mind And now I guess this is as good as it gets Don't wake me 'cause I don't wanna leave this dream Don't wake me 'cause I never seem to stay asleep enough When it's you I'm dreaming of I don't wanna wake up I went to bed I was thinking about You And how it felt when I finally found You It's like a movie playing over in my head Don't wanna look 'cause I know how it ends All the words that I said that I wouldn't say All the promises I made that I wouldn't break It's last call, last song, last dance 'cause I can't get you back, can't get a second chance And now I guess this is as good as it gets Don't wake me 'cause I don't wanna leave this dream Don't wake me 'cause I never seem to stay asleep enough When it's you I'm dreaming of I don't wanna wake up Don't wake me we're together just You and me Don't wake me 'cause we're happy like we used to be I know I've gotta let You go but I don't wanna be alone These dreams of You keep on growing stronger It ain't a lot but it's all I have Nothing to do but keep sleeping longer Don't wanna stop 'cause I want You back Don't wake me 'cause I don't wanna leave this dream Don't wake me 'cause I never seem to stay asleep enough When it's you I'm dreaming of I don't wanna wake up Don't wake me we're together just You and me Don't wake me 'cause we're happy like we used to be I know I've gotta let You go but I don't wanna be alone I went to bed I was thinking about You 'Cause I don't wanna leave this dream It ain't the same since I'm living without You 'Cause I never seem to stay asleep I know I've gotta let You go but I don't wanna wake up

 

Vertaling

Ik ging naar bed en dacht aan jou Ik ben niet meer dezelfde sinds ik zonder jou leef Alle herinneringen worden kouder Al de dingen die ik over wil doen Ik ging naar bed en dacht aan jou Ik wil praten en lachen zoals we vroeger deden Als ik je 's nachts in mijn dromen zie Het is zo echt maar het is in mijn gedachten En nu denk ik dat dit zo goed is als het kan worden Maak me niet wakker want ik wil deze droom niet verlaten Maak me niet wakker, want ik lijk nooit genoeg te kunnen slapen Als ik van jou droom, wil ik niet wakker worden. Ik ging naar bed en dacht aan jou En hoe het voelde toen ik je eindelijk vond Het is als een film die zich afspeelt in mijn hoofd Ik wil niet kijken, want ik weet hoe het afloopt Al de woorden die ik zei en niet zou zeggen Al de beloftes die ik maakte die ik niet zou breken Het is de laatste oproep, laatste lied, laatste dans want ik je niet terug kan krijgen, geen tweede kans kan krijgen En nu denk ik dat dit zo goed is als het kan worden Maak me niet wakker want ik wil deze droom niet verlaten Maak me niet wakker, want ik lijk nooit genoeg te kunnen slapen Als ik van jou droom, wil ik niet wakker worden Maak me niet wakker, we zijn samen, alleen jij en ik Maak me niet wakker want we zijn gelukkig zoals vroeger Ik weet dat ik je moet laten gaan maar ik wil niet alleen zijn Deze dromen van jou worden steeds sterker Het is niet veel maar het is alles wat ik heb Niets anders te doen dan langer te slapen Ik wil niet stoppen want ik wil je terug Maak me niet wakker want ik wil deze droom niet verlaten Maak me niet wakker want ik lijk nooit genoeg te kunnen slapen Als ik van jou droom wil ik niet wakker worden Maak me niet wakker, we zijn samen, alleen jij en ik Maak me niet wakker want we zijn gelukkig zoals vroeger Ik weet dat ik je moet laten gaan maar ik wil niet alleen zijn Ik ging naar bed en dacht aan jou 'Cause I don't wanna leave this dream Het is niet meer hetzelfde sinds ik zonder jou leef 'Cause I never seem to stay asleep Ik weet dat ik je moet laten gaan maar ik wil niet wakker worden